Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dohra po fiasku s Liverpoolom: Príde Bruno Fernandes o kapitánsku pásku?

MANCHESTER - Fiasko s Liverpoolom má na Old Trafforde dohru! Príde Bruno Fernandes o kapitánsku pásku?
Zdroj: 41018
Zdieľajte:

Manchester United cez víkend zahanbujúco prehral na pôde FC Liverpool 0:7 v šlágri anglickej Premier League. Zdá sa, že toto fiasko môže mať dohru. V klube z Old Traffordu sú nespokojní s výkonom a správaním kapitána Bruna Fernandesa, informuje Daily Mail.

Príde Bruno Fernandes o kapitánsku pásku?

Podľa tohto zdroja bol Bruno Fernandes ostro kritizovaný za svoje správanie a prístup v zápase s Liverpoolom. Mnohým vadilo to, že Fernandes ako kapitán odignoroval priaznivcov United pri odchode z ihriska. Počas zápasu sa zas dostával do sporov s rozhodcom.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.Ronaldo ukazuje svoju veľkosť aj mimo trávnikov: Obrovská pomoc pre obete zemetrasenia v Turecku a Sýrii

Mnohí v klube, vrátane ďalších hráčov, boli naštvaní správaním portugalského futbalistu. Údajne je v hre aj odobratie kapitánskej pásky Brunovi Fernandesovi.

Päť gólov a šesť asistencií má Portugalčan na konte v 24 zápasoch aktuálnej sezóny Premier League.

Na nasledujúcom videu jasne vidieť znechutenie a totálnu rezignáciu Bruna Fernandesa po tom, čo sa s ním pohral Stefan Bajcetic ako mačka s myšou. Toto asi od svojho kapitána vidieť úplne nechceš...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články