Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rysujú sa veľmi zaujímavé konfrontácie: Toto sú možní súperi Slovana Bratislava v osemfinále EKL

BRATISLAVA - Toto sú možní súperi Slovana v osemfinále EKL. A rozhodne sa je na čo tešiť!
Zdroj: 44486
Zdieľajte:

Európska konferenčná liga pozná už svojich postupujúcich zo šestnásťfinálového kola. Dnes, t.j. v piatok 24. februára 2023 je od 13. hodiny na programe žreb osemfinále, v ktorom figuruje aj Slovan Bratislava.

Úradujúci slovenský majster a zároveň aktuálny líder slovenskej ligy figuruje ako víťaz skupiny medzi nasadenými tímami. S určitosťou sa tak vyhne West Hamu, Nice, Alkmaaru, Villarrealu, Djurgardenu, Basaksehiru a Sivassporu.

Prečítajte si aj

Agent kanoniera Polievku: Viac ako Slovan ho chcel tento klub

Možní súperi Slovana v osemfinále EKL

V osemfinále žreb prisúdi Slovanu jeden z osmičky nenasadených tímov. Najzaujímavejší by boli určite účastníci talianskej Serie A Lazio Rím a AC Fiorentina. V hre sú tiež dva belgické tímy Anderlecht Brusel a Gent.

Zaujímavá by bola aj konfrontácia so švajčiarskym Bazilejom, proti ktorému Slovan hral už v skupinovej fáze. Belasí môžu naraziť aj na poľský tím Lech Poznaň, v ktorom pôsobia slovenskí reprezentanti Ľubomír Šatka a Dominik Holec.

Žreb môže Slovanu prisúdiť aj moldavský Šerif Tiraspoľ, ktorý v minulej sezóne hral skupinovú fázu Ligy majstrov a šokoval celý futbalový svet víťazstvom na pôde Realu Madrid 2:1. Azda najschodnejším súperom sa zdá byť cyperská AEK Larnaka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články