Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Agent kanoniera Polievku: Viac ako Slovan ho chcel tento klub

BANSKÁ BYSTRICA - Agent kanoniera Róberta Polievku odhalil, že viac ako Slovan Bratislava ho chcel tento klub.
Zdroj: 44450
Zdieľajte:

Útočník Banskej Bystrice Róbert Polievka je s dvanástimi zásahmi do čierneho najlepším kanonierom slovenskej ligy. Vďaka jeho skvelým výkonom je Bystrica v hre o "šestku" - nadstavbovú skupinu o titul. Figuruje na siedmej pozícii, ale s rovnakým počtom bodov ako šiesta Žilina.

Samozrejme, výborné výkony Polievku nezostali bez povšimnutia. Vzbudil záujem popredných slovenských tímov. Tréner Slovana Bratislava dokonca po vzájomnom zápase (2:2), v ktorom Polievka strelil oba góly do siete "belasých", otvorene potvrdil záujem.

„Sú na neho rôzne názory niektorých ľudí, môj je iný. Budeme ešte rokovať, pokúsime sa ho získať. Uvidíme, ešte máme dva dni. Záujem bol a aj pretrváva. Je to samozrejme takisto na Banskej Bystrici a na ňom, či sa vieme dohodnúť. Uvidíme najbližšie dni," hovoril v tom čase Weiss.

Ako sa zdá, tréner Weiss síce mal záujem o Polievku, no vedenie Slovana Bratislava asi až taký veľký nie. „V jeho prípade môžem povedať, že ani ja, ani hráč sme nedostali žiadnu oficiálnu ponuku ohľadom podmienok. Takže sme ani nemali o čom rokovať," prezradil hráčov agent Michal Holeščák pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Slovák je hráčom s najlepšou formou v českej lige: Zarobí Sparte milióny ako Hancko?

Viac ako Slovan chcel Polievku DAC

Dodal, že väčší záujem o Polievku ako Slovan prejavil aktuálne druhý tím ligovej tabuľky DAC Dunajská Streda.

„Zo strany Slovana nás nikto neoslovil. Seriózny záujem o prestup prejavila aj Dunajská Streda. Povedal by som, že v tomto prípade to bolo ešte konkrétnejšie ako pri Slovane. Robo ale vo vnútri vnímal, že chce dokončiť sezónu v Dukle, keďže ako Banskobystričan a líder klubu cíti morálnu zodpovednosť za konečný výsledok," dodal Holeščák.

Polievka tak dohrá aktuálnu sezónu pod Urpínom a pokúsi sa vybojovať pre Banskú Bystricu miesto v top šestke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články