Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovák je hráčom s najlepšou formou v českej lige: Zarobí Sparte milióny ako Hancko?

PRAHA - Slovák aktuálne najlepším hráčom v Česku! Zarobí na ňom Sparta milióny ako na Hanckovi?
Zdroj: 44235
Zdieľajte:

Lukáš Haraslín vstupoval do sezóny tým najhorším možným spôsobom, zranením kolena. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Možno práve táto vynútená pauza mu pomohla správne sa nastaviť. Aktuálne je slovenský reprezentant hráčom s najlepšou formou v českej lige.

Haraslín strieľa góly, pripravuje ich spoluhráčom. V českej lige je tretím najlepším strelcom Sparty (5 gólov) a druhým najlepším nahrávačom (4 asistencie). Je kľúčovým hráčom tímu. Cez víkend vystrieľal dvoma zásahmi Sparte výhru s Jabloncom (3:0).

„Je rýchly, má kľučku i strelu, ktorá je nielen tvrdá, ale aj presná. Smerom dopredu je teraz pre Spartu kľúčovým hráčom," chválil Slováka legendárny český futbalista Vladimír Šmicer pre český Sport.

Zarobí Haraslín Sparte milióny ako Hancko?

Na Haraslínovi vidieť, že si výborne sadol najmä s Jaroslavom Zeleným a ich spolupráca prináša Sparte vytúžené ovocie. „S Jardom sme si výborne sadli, je to vidieť v každom zápase. Zlepšujeme to, hráme spolu naslepo, tak by to malo fungovať," pochvaľoval si spoluprácu so Zeleným Haraslín.

Prečítajte si aj

VIDEO Haraslín v Česku strelil ďalší neskutočný gól: Dynamit z kopačky Slováka takmer potrhal sieť!

V Česku už špekulujú o tom, že ak bude Haraslín v podobných výkonoch pokračovať, mohol by podobne ako jeho krajan Dávid Hancko zarobiť pre pražskú Spartu poriadny balík.

„Je to model, v ktorom sa v poslednej dobe vzhliadol športový riaditeľ Tomáš Rosický. Vyhliadnuť si mladého hráča, získať ho na hosťovanie, využiť opciu, podpísať ho a možno ho aj so ziskom predať," naznačuje stratégiu Sparty Jan Vacek zo Sportu.

„Sparte sa tento postup náramne osvedčil v prípade Hancka, ktorý sa vypracoval medzi kľúčových hráčov a v lete odišiel za takmer štvrť miliardy korún do Feyenoordu," pripomína prestup slovenského reprezentačného obrancu.

Bude Sparta odrazovým mostíkom aj pre Haraslína?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport

Diskusia

Podobné články