Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappe chce v lete do Realu Madrid, so sebou si chce zobrať hviezdneho spoluhráča

PARÍŽ - Mbappe je ochotný sa v lete presťahovať do Realu Madrid, ale chce so sebou zobrať hviezdneho spoluhráča.
Mbappe a Neymar oslavujú gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Hviezdny francúzsky útočník Kylian Mbappe má toto leto záujem o prestup do Realu Madrid a chce, aby sa k nemu pridal aj hviezdny spluhráč, obranca Achraf Hakimi. Informuje o tom Football Espana.

Mbappe zvažuje letný presun do Realu Madrid, chce aj Hakimiho

Tieto informácie prichádzajú po špekuláciách o tom, že Mbappe má vo svojej zmluve s PSG výpovednú klauzulu. Francúzsky útočník už údajne plánuje svoj život v hlavnom meste Španielska a súčasťou týchto plánov môže byť aj muž, ktorý pomohol Maroku k senzačnému postupu do semifinále na MS 2022 v Katare.

Prečítajte si aj

VIDEO Hrôzostrašné zranenie Neymara a okamžitý odchod na nosidlách: Štart v odvete s Bayernom je ohrozený!

Keďže Real Madrid hľadá posilu práve na pozíciu pravého obrancu a v minulosti už bol spájaný s Achrafom Hakimim, zdá sa, že to môže dávať zmysel.

Kylian Mbappe mal do Realu Madrid prestúpiť už vlani v lete, keď mu vypršala zmluva v Paríži. Ale napokon zmenil svoje rozhodnutie a predĺžil kontrakt v Parku princov.

Všetko nasvedčuje tomu, že PSG neudrží pohromade svoj hviezdny ofenzívny trojlístok Mbappe, Neymar a Messi. Mbappe je spájaný s možným presunom do Realu Madrid. Neymara sa chce klub v lete zbaviť a Brazílčan údajne zvažuje presun do Chelsea, ktorá sa o neho zaujímala už vlani v lete. Messiho rokovania o novej zmluve v Paríži nepriniesli úspech a hovorí sa o možnom návrate do Barcelony či presune do Interu Miami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Espana

Diskusia

Podobné články