Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hrôzostrašné zranenie Neymara a okamžitý odchod na nosidlách: Štart v odvete s Bayernom je ohrozený!

PARÍŽ - Brazílsky útočník Neymar zišiel z ihriska na začiatku druhého polčasu ligového zápasu proti Lille po tom, čo si v súboji s protihráčom po zlom zákroku vyvrtol členok. Jeho štart v odvetnom zápase Ligy majstrov v Mníchove je veľmi ohrozený. Rozhodnutie však padne až po dôkladnej lekárskej prehliadke, ktorá bude nasledovať.
Neymar po zranení členka.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Parížsky klub by do odvetného zápasu osemfinále Ligy majstrov Neymara potreboval. V Mníchove bude doháňať jednogólové manko a nezostáva mu nič iné, ako sa tlačiť do ofenzívy. Pre trénera preto nie je dobrou správou to, že Neymar zápas nedohral.

Brazílsky útočník sa pritom dokázal v prvom polčase gólovo presadiť, zatiaľ čo na ďalší gól asistoval Mbappému a prispel tak veľkým dielom k víťazstvu PSG v divokej prestrelke s Lille. Zlé došlapnutie, po ktorom Neymara lekári odniesli z ihriska na nosidlách, ale predstavenie brazílskeho hráča v zápase ukončilo a to len niekoľko dní pred tým, ako sa francúzsky tím stretne v odvetnom zápase s Bayernom.

Správu o rozsahu jeho zranenia klub ani samotný hráč zatiaľ neuverejnil, ale pád bol natoľko vážny, že by sa mohlo jednať o čokoľvek od výronu až po natrhnutie väzu. Doposiaľ teda nie je zrejmé, ako dlho bude Neymar mimo hru a či stihne zasiahnuť do pohárového zápasu s Bayernom, ktorý sa odohrá 8. marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články