Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hrádecký vysvetlil fatálny vlastenec a nechápal šarvátku: Každý si myslí, že má väčší penis ako ten druhý!

LEVERKUSEN - AS Monaco zvíťazilo po veľkej dráme na ihrisku Bayeru Leverkusen 3:2 gólom z nadstaveného času.
Zdroj: 44440
Zdieľajte:

Monaco vyhrávalo v Leverkusene od 9. minúty po vlastnom góle brankára Lukáša Hrádeckého, ktorý si zle spracoval malú domov a nedal si pozor na nabiehajúceho Breela Embola.

"Bol tam úplne jasný faul. Museli ho vidieť všetci okrem fanúšikov Monaka," povedal fínsky gólman so slovenskými koreňmi v televíznom rozhovore.

V závere polčasu však Hrádecký skvele vytlačil strelu Krepina Diattu a svoj tím udržal v hre. Spoluhráči sa mu odvďačili dvoma peknými gólmi po zmene strán. Najprv sa presadil po šikovnej kombinácii Moussa Diaby a v 59. minúte predviedol ešte krajšiu samostatnú akciu Florian Wirtz, ktorý prekľučkoval pomedzi piatich protihráčov.

Prečítajte si aj

Exodus v Slovane nekončí: Na odchode ďalší dvaja hráči!

Aj štvrtý zásah zniesol najvyššie kvality, keď Diatta zatočil z diaľky loptu do ľavého rohu - 2:2. V 86. minúte trafil Adam Hložek ľavú žrď a vzápätí ho vystriedal krajan Patrick Schick, ktorý pre zranenie nehral od 1. novembra.

Nakoniec sa potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš a v druhej minúte nadstaveného času rozhodol strelou z diaľky stopér Axel Diassi - 3:2. Po záverečnom hvizde sa na ihrisku strhla veľká šarvátka a fínsky gólman so slovenskými koreňmi absolútne nechápal správanie niektorých hráčov Monaca.

Nepoznajú rešpekt

"Taká je dnešná generácia. Nevie sa správať, nevie, čo je rešpekt k súperovi. Sú ako deti. Každý si myslí, že má väčší penis ako ten druhý," vyhlásil tridsaťtriročný brankár.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články