Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Exodus v Slovane nekončí: Na odchode ďalší dvaja hráči!

BRATISLAVA - Zmeny v kádri Slovana nekončia! Na odchode sú ďalší dvaja hráči.
Zdroj: 43731
Zdieľajte:

Myenty Abena, David Hrnčár, Žan Medved, Alen Mustafič, Ibrahim Rabiu, Eric Ramirez a Ivan Šaponjič. Týchto sedem futbalistov opustilo v zime Slovan Bratislava. Exodus ale zjavne nekončí, podľa najnovších informácií sú v hre odchody ďalších dvoch hráčov.

Holman a Da Silva na odchode zo Slovana

Jedným z nich je maďarský stredopoliar Dávid Holman, ktorého trápili zranenia. „Rokuje s maďarskými klubmi. V lete mu u nás končí kontrakt, požiadal o uvoľnenie. Je po dvoch ťažkých zraneniach a potrebuje sa do toho dostať. V takýchto zápasoch (ako proti DAC) by bol momentálne ťažko použiteľný. Preto mu umožníme odchod, keď to bude reálne,“ cituje trénera Vladimíra Weissa šport.sk.

„Holman mal začiatkom týždňa finalizovať príchod do budapeštianskeho Vasasu, dohoda však stroskotala," dodáva šport.sk.

Prečítajte si aj

Tragická návštevnosť vo Fortuna lige: Horšie ako my je na tom len Maďarsko!

Švajčiarsky útočník Adler Da Silva má namierené do Poľska, konkrétne do Górniku Zabrze, informuje o tom portál meczyki.pl. „Rokovania sú už v pomerne pokročilom štádiu. Adler má prísť na hosťovanie s opciou na prestup. Hráč sa už dohodol s Górnikom, kluby ešte stále rokujú."

Holman ani Da Silva nefigurujú na súpiske Slovana Bratislava pre Európsku konferenčnú ligu a ani jeden z nich nebol proti DAC Dunajská Streda ani na lavičke náhradníkov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: šport.sk, meczyki.pl

Diskusia

Podobné články