Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prišiel z Atlética Madrid, mal byť hviezdou: Slovan sa zbavil nevydarenej posily!

BRATISLAVA - Prišiel z Atlética Madrid, mal žiariť, no neuspel! Slovan sa zbavil nevydarenej posily.
Zdroj: 42827
Zdieľajte:

Zmeny v kádri ŠK Slovan Bratislava pokračujú! Podľa informácií šport.sk belasých opúšťa srbský útočník Ivan Šaponjič. Odchádza na hosťovanie s opciou na trvalý prestup do druholigového tureckého tímu Bandirmaspor.

Šaponjič bol v Slovane obrovským sklamaním

Ivan Šaponjič prichádzal na Tehelné pole s veľkou pompou. V životopise mu svietili kluby ako Benfica Lisabon a Atlético Madrid. Faktom je, že za tri a pol roka za "áčko" Benficy neodohral ani minútu a za dva a pol roka v drese Atlética Madrid odohral v La Lige 4 minúty.

Slovan si od Šaponjiča sľuboval niečo v štýle Andraža Šporara, no v tomto prípade to vedeniu belasých vôbec nevyšlo. Šaponjič v 43 súťažných dueloch strelil len osem gólov. Výkonmi sklamal a stal sa terčom kritiky fanúšikov aj trénera Vladimíra Weissa st.

Prečítajte si aj

FOTO Slovan zareagoval na množstvo odchodov: Belasý majster do jarnej časti s triom nových hráčov

V októbri Weissovi došla trpezlivosť a Šaponjiča spoločne s Uche Agbom a Richardom Križanom vyradil z A-tímu. Agbo a Križan trénovali a hrali s "béčkom" v druhej lige, no Šaponjič to odmietol. "Preslávil" sa aj vztýčeným prostredníkom smerom k fanúšikom, ktorí ho po jednej zo zahodených príležitostí odmenili ironickým potleskom.

Slovan má problém s útočníkmi. Šaponjič odchádza, s Ericom Ramirezom klub údajne ukončil spoluprácu po tom, čo sa nedostavil včas na začiatok zimnej prípravy. Belasí nedávno predstavili trojicu nových posíl. Na Tehelné pole prichádza stredný obranca Maudo Jarjué, hrotový útočník Malik Abubakari a ofenzívny univerzál Sharani Zuberu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články