Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Slovan zareagoval na množstvo odchodov: Belasý majster do jarnej časti s triom nových hráčov

BRATISLAVA - Tím úradujúceho slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava vstúpi do jarnej časti s tromi novými hráčmi.
Zdroj: 43021
Zdieľajte:

Belasý dres budú nosiť stredný obranca Maudo Jarjue, hrotový útočník Malik Abubakari a ofenzívny univerzál Sharani Zuberu. Klub predstavil posily v stredu na svojom webe.

Jarjue prišiel na polročné hosťovanie zo švédskeho IF Elfsborg, súčasťou dohody je aj opcia na prípadný trvalý prestup. Okrem gambijského pasu vlastní aj občianstvo Guiney-Bissau. Aj Ghančana Abubakariho získal Slovan zo Švédska, Malmö FF mu umožnilo hosťovanie do konca kalendárneho roka 2023 s opciou na trvalý prestup.

Prečítajte si aj

Slovan Bratislava získal prvú zimnú posilu, prichádza reprezentant

Zuberu je v tréningovom procese s "belasými" už dlhšie, Slovan podpísal s 23-ročným Ghančanom ročný kontrakt. V Európe začínal v pražskej Sparte, od roku 2019 nosil dres Dunajskej Stredy.

Slovan v snahe posilniť sa pred vyraďovacou fázou Európskej konferenčnej ligy zareagoval na odchody hráčov. V zimnej prestávke opustil klub Myenta Abena, ktorý prestúpil do Ferencvárosu Budapešť, David Hrnčár odišiel do belgického Beverenu. V Slovane skončili aj Ibrahim Rabiu a Alen Mustafič. Útočníka Žana Medveda poslal klub na hosťovanie do Skalice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články