Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan Bratislava získal prvú zimnú posilu, prichádza reprezentant

BRATISLAVA - Prvá zimná posila pre Slovan!
Zdroj: 43731
Zdieľajte:

Slovan Bratislava posilní 25-ročný reprezentačný stopér Gambie Maudo Jarjué zo švédskeho Elfsborgu, informuje o tom viacero švédskych médií.

Jarjué ako náhrada za odchádzajúceho Abenu

Jarjué má prísť do Slovana Bratislava na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny s opciou na trvalý prestup.

V Elfsborgu je od februára 2021, ale veľa toho neodohral. V minulej sezóne zasiahol len do 10 ligových duelov a až 13-krát bol nevyužitým náhradníkom.

Pred príchodom do Švédska hrával v portugalskom Gil Vicente, azerbajdžanskom Sabaile či rakúskej Austrii Viedeň. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt má hodnotu 600 tisíc eur.

Prečítajte si aj

FOTO Koľko zarobí Škriniar v novom pôsobisku? Inter už obdržal ďalšiu ponuku od PSG na zimný prestup

Elfsborg má podľa švédskych médií pretlak na pozícii stredného obrancu a preto klub uvoľnil Afričana do Slovana Bratislava. Slovenský klub ešte prestup oficiálne nepotvrdil, ale malo by sa tak udiať v najbližších dňoch.

Po odchode Myentyho Abenu do Ferencvárosu Budapešť vznikla Slovanu diera v strede obrany a zaplátať by ju mal práve Maudo Jarjué.

Vedenie belasých už nemá veľa času na získanie nových posíl, pretože do 2. februára musí odovzdať súpisku na vyraďovaciu časť Európskej konferenčnej ligy.

V zime z Tehelného poľa okrem Abenu odišli aj David Hrnčár (Beveren), Alen Mustafič (Odense), Ibrahim Rabiu, Žan Medved (hosťovanie v Skalici) a podľa viacerých zdrojov klub ukončil spoluprácu aj s Ericom Ramirezom, nakoľko sa včas nedostavil na začiatok zimnej prípravy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články