Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United pripravený predať v lete dve veľké hviezdy

MANCHESTER - Revolúcia na Old Trafforde pokračuje! Manchester United plánuje v lete predať dve hviezdy.
Zdroj: 42280
Zdieľajte:

Manchester United nebude obrancovi Harrymu Maguireovi a stredopoliarovi Scottovi McTominayovi brániť v odchode z klubu, ale pustí ich až v lete. Informuje o tom talkSPORT.

Obaja patrili svojho času k veľkým oporám "červených diablov", ale pod trénerom Erika ten Haga ich pozície slabli a stratili miesto v základnej jedenástke.

Napriek tomu ten Hag verí, že obaja dokážu prispieť k úspechu tímu aj napriek tomu, že nemajú pravidelnú zápasovú prax. Keďže United hrajú stále v štyroch súťažiach, ten Hag nechce pred letom zužovať káder.

Prečítajte si aj

Hráči Manchesteru United.Manchester United si určil letnú prestupovú prioritu: Chce jedného z najlepších útočníkov sveta!

Harry Maguire bol počas januára objektom záujmu konkurenčného West Hamu United. Newcastle a Southampton prišli s ponukami za McTominaya, no oboch záujemcov United odmietli.

Maguire bol svojho času považovaný za jedného z najlepších stredných obrancov na svete. V tejto sezóne anglickej Premier League ale odohral iba osem stretnutí. McTominay zasiahol do 15 zápasov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: talkSPORT

Diskusia

Podobné články