Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United si určil letnú prestupovú prioritu: Chce jedného z najlepších útočníkov sveta!

MANCHESTER - Manchester United si určil hlavný letný prestupový cieľ. Chce jedného z TOP svetových útočníkov!
Hráči Manchesteru United.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Manchester United si určil hlavný prestupový cieľ na leto. Klub z Old Traffordu chce angažovať jedného z najlepších útočníkov sveta - Harryho Kanea, ktorému by v lete začal bežať posledný rok platného kontraktu s Tottenhamom. Informuje o tom Daily Mail.

Posilní Harry Kane v lete United?

Harry Kane strelil pätnásť gólov v 20 zápasoch aktuálnej sezóny Premier League. Lepším kanonierom v anglickej lige je len Nór Erling Haaland z Manchesteru City.

Daily Mail naznačuje, že Kane je tiež naklonený prestupu do Manchesteru United. Je frustrovaný z toho, že Spurs napredujú len malými krôčikmi vpred. Nie je tajomstvom, že ho láka hrať o veľké trofeje.

Prečítajte si aj

Tréner Chelsea Londýn Graham Potter.VIDEO Úspech najvyššieho kalibru: Chelsea na Stamford Bridge dotiahla talentovanú posilu

Šéf Tottenhamu Daniel Levy ale nenechá svoju najväčšiu hviezdu odísť ku konkurentovi len tak ľahko a určite nie lacno. Minimálna cena, za ktorú budú Spurs ochotní uvoľniť Kanea, je 100 miliónov eur. Aj keď pravdepodobne bude vyššia, vzhľadom k tomu, že United sú priamym konkurentom Tottenhamu v Premier League.

Harry Kane je tiež v hľadáčiku Bayernu Mníchov. V prípade, že sa Manchesteru United nepodarí svoju vytúženú posilu získať, obrátiť pozornosť môže na Victora Osimhena (Neapol) či Benjamina Seska (Salzburg).

United hľadajú kvalitnú posilu do ofenzívy po odchode portugalského útočníka Cristiana Ronalda do saudskoarabského Al-Nassr. "Červení diabli" priviedli na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny Wouta Weghorsta, ale zdá sa, že v tomto prípade pôjde len o krátkodobé riešenie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články