Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea chce hviezdou Realu Madrid nahradiť Kantého

LONDÝN - Chelsea má vytypovanú hviezdu Realu Madrid, ktorou chce nahradiť N´Gola Kantého.
Hráči FC Chelsea Londýn.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

FC Chelsea Londýn sa zaujíma o stredopoliara Realu Madrid Eduarda Camavingu. Londýnčania považujú francúzskeho stredového hráča za ideálnu posilu, informuje portál 90min.com.

Camavinga ako náhrada za Kantého?

Podľa tohto zdroja hľadia The Blues na Camavingu ako na ideálnu náhradu za krajana N´Gola Kantého či Jorginha, ktorí pravdepodobne v lete opustia Stamford Bridge.

Prečítajte si aj

Hráči Manchesteru United.Manchester United si určil letnú prestupovú prioritu: Chce jedného z najlepších útočníkov sveta!

Nebude však vôbec ľahké Camavingu získať, pretože vedenie Realu Madrid v ňom vidí svoju budúcnosť. Aktuálne však v Madride 20-ročný futbalista veľa nehráva.

Anglické kluby, vrátane Chelsea a Arsenalu, poslali nedávno do Madridu ponuku na hosťovanie Camavingu. Ten bol na ihrisku vo všetkých súťažných zápasoch tejto sezóny dokopy len 45 % času.

Camavinga prišiel do Realu Madrid v lete 2022 z francúzskeho Rennes. S "bielym baletom" má platnú zmluvu do leta 2027. Aktuálne je jeho hodnota na trhu podľa špecializovaného portálu Transfermarkt 50 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 90min.com

Diskusia

Podobné články