Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Revolúcia v Slovane: Belasého majstra opúšťa aj ďalšia dvojica hviezd!

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava sa dohodlo na predčasnom ukončení spolupráce s Ibrahimom Rabiuom. Tridsaťjedenročný Nigérijčan mal s úradujúcim majstrom kontrakt pôvodne do leta 2023.
Zdroj: 43103
Zdieľajte:

"Aj vzhľadom na pretrvávajúce zdravotné ťažkosti, kvôli ktorým Rabiu odohral v tejto sezóne len 149 súťažných minút, hľadal klub s hráčom možnosti korektného riešenia danej situácie. Vedenie belasých sa napokon s Ibim dohodlo na predčasnom rozviazaní zmluvy," napísal klub na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj

Bol strojcom senzačného postupu do skupiny Európskej konferenčnej ligy: Slovan mal vyhodiť veľkú hviezdu!

Na odchode aj Hrnčár

Slovenský futbalista David Hrnčár bude v jarnej časti sezóny pôsobiť v Belgicku. Dvadsaťpäťročný univerzál Slovana Bratislava bude hosťovať v druholigovom tíme SK Beveren, informoval o tom web skslovan.com. V dohode medzi klubmi je zahrnutá aj prípadná opcia.

Hrnčár sa do Slovana vrátil po viacerých hosťovaniach v lete 2021. Prispel k zisku majstrovského titulu a bol pri dvoch účastiach v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. V úvode prebiehajúcej sezóny bol po piatich kolách najlepším strelcom našej ligy, keď strelil 5 gólov. Jesennú časť napokon uzavrel s bilanciou 7 gólov v 20 zápasoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články