Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bol strojcom senzačného postupu do skupiny Európskej konferenčnej ligy: Slovan mal vyhodiť veľkú hviezdu!

BRATISLAVA - Slovan mal vyhodiť obrovskú hviezdu! Bol strojcom senzačného postupu do skupiny Európskej konferenčnej ligy.
Zdroj: 43075
Zdieľajte:

Jeho parádne nožničky a dva góly vo víťaznom play off, ktoré dostali Slovan Bratislava do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy asi nikdy nezabudneme. Bol strojcom postupu, no vedenie Slovana Bratislava údajne dalo Ericovi Ramirezovi výpoveď. Informuje o tom Pravda s odvolaním sa na informácie od svojho zdroja.

Slovan mal dať výpoveď Ramirezovi

„Slovan jednostranne odstúpil od zmluvy s Ramírezom," informuje Pravda. „Dôvodom malo byť jeho nedostavenie sa na začiatok prípravy, ktorú slovenský futbalový majster odštartoval 4. januára."

Prečítajte si aj

Slovan opúšťa jedna zo zahraničných hviezd

„No v súvislosti s Ramírezom malo dôjsť k jeho dohode s realizačným tímom, že sa môže k tímu do zimnej prípravy pripojiť neskôr. Celá situácia je nešťastná a neprehľadná," uvádza zdroj z prostredia klubu dobre oboznámený so situáciou, ktorý si neželá byť menovaný.

„K výpovedi malo prísť koncom minulého týždňa. V čase, keď Ramírez sedel v lietadle na ceste z Venezuely do Európy po dovolenke," dodáva Pravda.

Ramirez výrazne pomohol Slovanu k výhre v skupine EKL a k postupu do osemfinále play off. Jeho strata by pre belasých bola veľkou ranou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda

Diskusia

Podobné články