Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG chce Škriniara zasypať peniazmi: Z tých súm sa točí hlava!

PARÍŽ - PSG chce Škriniara zasypať peniazmi! Z platu a bonusu, ktorý slovenskému obrancovi ponúkajú, sa točí hlava.
Škriniar a Dimarco sa tešia z gólu.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Inter Miláno si už je viac-menej istý tým, že svojho kapitána Milana Škriniara neudrží. Klub zo San Sira svojej opore dal pred štartom sezóny kapitánsku pásku, líderskú pozíciu v tíme a ponúka nový kontrakt s platom 6,5 milióna eur. Ale v porovnaní s konkurentmi je to málo.

PSG núka len za podpis to, čo by v Interi zarobil za dva roky

Škriniarovi po aktuálnej sezóne vyprší v Miláne zmluva a v lete môže odísť zadarmo ako voľný hráč. Podľa všetkého sa tak aj stane a najpravdepodobnejšie jeho kroky povedú do PSG. Paríž mal intenzívny záujem o Slováka aj počas leta, ale vtedy sa s vedením Interu nedohodol na prestupovej sume. Takto Inter príde o svoj klenot bez náhrady...

Prečítajte si aj

Inter urobil so Škriniarom obrovskú chybu, krúti hlavou expert: Slovák sa už dohodol s týmto gigantom!

Od 1. januára môže Škriniar rokovať s inými záujemcami a to sa aj deje. Talianske médiá informujú o tom, že zástupcovia slovenského obrancu sa momentálne nachádzajú v Paríži, kde prebiehajú rokovania. Ciro Venerato z talianskej televízie Rai2 tvrdí, že Paríž ponúka Škriniarovi luxusný plat 9 miliónov eur na sezónu. Teda takmer o 50 % viac, ako ponúka Inter.

To však nie je zďaleka všetko! Bohaté katarské vedenie PSG láka Škriniara aj na lukratívny podpisový bonus vo výške 12 miliónov eur. Ten môže dostať okamžite po podpise a tieto peniaze by s novou zmluvou od Interu zarobil za dva roky. Takto ich dostane len za podpis. Asi nemá nad čím váhať, nehovoriac o novej športovej výzve po boku Messiho či Mbappého.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet

Diskusia

Podobné články