Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter urobil so Škriniarom obrovskú chybu, krúti hlavou expert: Slovák sa už dohodol s týmto gigantom!

MILÁNO - Inter spravil obrovskú chybu so Škriniarom, nechápe expert. Ten sa už mal dohodnúť s týmto gigantom!
Zdroj: 43511
Zdieľajte:

Slovenský obranca Milan Škriniar bol v lete horúcim objektom záujmu francúzskeho PSG. No vedenie Interu Miláno nesúhlasilo s ponúkaným odstupným. Teraz mu hrozí, že o Škriniara, ktorému v lete vyprší zmluva, príde zadarmo.

Inter spravil chybu, Škriniar odíde zadarmo do PSG

„Je to už čisto ekonomická záležitosť. A v konečnom dôsledku sa to obráti proti Interu. Je zrejmé, že tento klub urobil veľkú chybu, keď Škriniara v lete nepredal. Namiesto toho, aby si pýtali nezmyselné peniaze, sa mali viac uskromniť. Veľa sa tu narozprávalo o láske kapitána ku klubu, no situácia je taká, že stále sa nerozhodol. Radšej ho mali predať za 40 miliónov eur a nechať ísť, lebo takto budú mať nulu," kritizuje politiku Interu taliansky novinár Bruno Longhi pre Radio Sportiva.

Prečítajte si aj

Milan Škriniar do Premier League? Na slovenskú hviezdu Interu si brúsi zuby trojica anglických gigantov!

Škriniar už môže rokovať s inými klubmi a dohodnúť sa na podmienkach zmluvy. Zdá sa, že ruka je už v rukáve. Okrem Paríža sa o slovenského reprezentačného obrancu zaujímali aj niektorí anglickí giganti či FC Barcelona. Všetko však nasvedčuje tomu, že jeho kroky povedú práve pod Eiffelovku.

„Zdá sa, že Milan sa už dohodol s PSG, ale dôvod, prečo to ešte nie je oficiálne, je, že Parížania sa nikam neponáhľajú,“ dodal Longhi.

Škriniar sa tak môže tešiť nielen na zaujímavé finančné podmienky, ale aj na spoluprácu s hviezdami ako Lionel Messi (podľa posledných správ sa chystá predĺžiť zmluvu s PSG) či Kylian Mbappé.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Radio Sportiva

Diskusia

Podobné články