Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hrdina Mbappé v úprimnej spovedi: Nemyslím si, že sa cez to niekedy prenesiem

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Kylian Mbappé povedal, že nikdy neprekoná sklamanie z finálovej prehry na MS v Katare s Argentínou (3:3 pp, 2:4 v rozstrele z 11 m).
Kylian Mbappé nikdy neprekoná sklamanie z finálovej prehry na MS v Katare.
Kylian Mbappé nikdy neprekoná sklamanie z finálovej prehry na MS v Katare. Zdroj: TASR/AP - Thibault Camus
Zdieľajte:

Dvadsaťštyriročný útočník sa však po návrate do zostavy Paríža Saint-Germain hneď gólovo presadil a zariadil triumf svojho mužstva.

Parížania si po viac ako mesačnej prestávke v najvyššej francúzskej súťaži pripísali zisk troch bodov. V 16. kole zdolali predposledný tím tabuľky Racing Štrasburg 2:1 vďaka Mbappého gólu v piatej minúte nadstaveného času z pokutového kopu.

Prečítajte si aj

Lionel Messi a Kylian Mbappé.VIDEO Messi verzus Mbappé: Tréner Galtier reagoval na konflikt hviezd PSG!

"Mrzí ma prehra na MS, nemyslím si, že sa cez to niekedy prenesiem. No povedal som chalanom, že nie je dôvod, prečo by mal klub platiť cenu za neúspech národného tímu. Sú to dve veľmi odlišné situácie. Teším sa, že sa vraciam víťazstvom a mám spojenie s klubom, fanúšikmi a spoluhráčmi," povedal najlepší strelec z Kataru podľa agentúry AFP.

Mbappé strelil hetrik počas finále s Argentínou, no ani to nepomohlo Francúzom obhájiť titul. Juhoameričania sa stali tretíkrát v histórii majstrami sveta, keď uspeli v penaltovom rozstrele.

Prečítajte si aj

Neymar a Marquinhos oslavujú gól PSG.VIDEO Kruto na to doplatil: Neymar opäť ukázal svoju tienistú stránku!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články