Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fortunaligista sa konečne dočkal: Talentovaný reprezentant Demitra už na jar v novom drese

TRENČÍN - Fortunaligový klub FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble získal na hosťovanie do konca sezóny mládežníckeho reprezentanta Lucasa Demitru z AS Trenčín.
Zdroj: 38685
Zdieľajte:

V hľadáčiku ViOnu už dlhší čas

Devätnásťročný futbalista bol v hľadáčiku ViOnu už dlhší čas. "V kontakte s klubom som bol približne od novembra. S trénerom Galádom sa poznáme z jeho pôsobenia v Trenčíne. Prejavil o mňa záujem, o to rýchlejšie som sa rozhodoval. Budú to pre mňa nové skúsenosti, ktoré ma posunú v mojej kariére a zároveň chcem byť aj posilou pre mužstvo. To je aj dôvod, prečo som sa pre ViOn rozhodol. Zároveň som cítil, že potrebujem zmenu a Zlaté Moravce sú pre mňa ideálna príležitosť," povedal Demitra pre oficiálnu klubovú stránku.

Prečítajte si aj

Fanúšikovia Francúzska po góle Messiho vo finále proti Argentíne.Fanúšikovia Francúzska to nenechajú len tak: Od FIFA žiadajú opakovanie finále MS 2022 v Katare!

Lucas Demitra bude v novom pôsobisku nosiť dres s číslom 17. "Hosťovanie je zatiaľ na jarnú časť, uvidíme, čo potom prinesie leto," povedal generálny manažér FC ViOn Marek Ondrejka.

Chcú ďalšie posily

Zlaté Moravce sa chcú cez zimu posliniť aj o ďalších hráčov: "Po prestupe Niarchosa hľadáme útočníka, posilniť sa chceme aj v defenzíve a strede poľa. Radi by sme v zime získali štyroch až piatich futbalistov. Priestor chceme dať prevažne slovenským hráčom, takých sa budeme snažiť hľadať a priviesť do klubu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články