Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO De Gea nechápavo pozeral, diváci bučali: Dúbravka poriadne hral na nervy fanúšikom United!

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United v bránke so slovenským reprezentantom Martinom Dúbravkom postúpili do štvrťfinále anglického Ligového pohára.
Zdroj: 43974
Zdieľajte:

V osemfinále zvíťazili nad FC Burnley 2:0 vďaka gólom Christiana Eriksena a Marcusa Rashforda.

Prvé čisté konto

Celý pohárový zápas odchytal v bránke Manchestru slovenský reprezentant Martin Dúbravka, ktorý aj so šťastím udržal v bránke giganta z Old Trafford prvé čisté konto.

Parádny zákrok

Dúbravka sa prezentoval parádnym zákrokom po ďalekonosnej strele belgického súpera Manuela Bensona, ktorý z hranice šestnástky dobre namieril, ale Slovák loptu vytesnil mimo svätyne.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo rekord Eusébia nevyrovnal.Zúfalá situácia vyžaduje zúfalé riešenia? Ponúkali nám Ronalda, znie z nečakaného klubu

Zastúpili ho Casemiro s Wan-Bissakom

Za stavu 1:0 Dúbravka nezvládol ideálne vybehnutie z bránky pri vysokej lopte a zlom vyboxovaní sa mu lopta od nohy odrazila do vlastného spoluhráča a po odraze od Rashforda preskočila bezmocného Dúbravku a mierila do bránky United. Našťastie pre domácich na čiare loptu úspešne odkopávala defenzívna dvojica Casemiro a Wan-Bissaka.

Malá domov od Casemira

Ďalší nepríjemný moment sprevádzaný bučaním domácich fanúšikov zažil Dúbravka pri malej domov od Brazílčana Casemira, ktorý spätnou prihrávkou Slováka zjavne zaskočil. Gólman United malú domov nespracoval a lopta sa už kotúľala do bránky, ale našťastie Dúbravka ju stihol dobehnúť a odkopnúť do bezpečia. Celú situáciu zo striedačky sledovala aj brankárska jednotka United David de Gea.

Prečítajte si aj

Brankár Argentíny Emiliano Martinez.VIDEO Argentínsky brankár sa znova postaral o rozruch: Výsmech Mbappemu! Titul oslavoval s jeho bábikou

Prekvapil treťoligový Charlton

O prekvapenie sa postaral treťoligový Charlton Athletic, ktorý vyradil Brighton 4:3 po jedenástkovom rozstrele, v riadnom hracom čase sa zápas skončil bezgólovou remízou.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články