Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Messi s víťaznou trofejou aj spáva: Táto snímka polámala všetky svetové rekordy!

BUENOS AIRES - Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie Lionel Messi si maximálne užíva chvíle po zisku titulu majstrov sveta. Víťazná trofej je u neho "varená-pečená", pod kontrolou ju chce mať neustále - a to aj počas spánku.
Lionel Messi s víťaznou trofejou.
Zdroj: TASR/AP - Manu Fernandez
Zdieľajte:

"Dobré ráno," napísal v utorok Messi na instagrame pod fotografiu, na ktorej spiačky objíma rukou najcennejšiu futbalovú trofej. Tú získali Argentínčania po finálovom víťazstve nad Francúzskom. Messiho záber získal za 22 hodín viac ako 47 miliónov lajkov.

Z úspešného šampionátu v Katare sa argentínska výprava vrátila v utorok v skorých ranných hodinách. Na majstrov sveta čakali už na letisku v Buenos Aires desaťtisíce fanúšikov a uvítacia párty.

Predošlú noc hráči strávili v tréningovom komplexe Argentínskej futbalovej asociácie (AFA). V utorok napoludnie miestneho času (16.00 SEČ) začali "Albicelestes" turné po centre hlavného mesta Argentíny, kde sa v deň štátneho sviatku zišli v uliciach milióny ľudí.

Prečítajte si aj

Argentínski hráči, radosť po triumfe na MS 2022.FOTO Tieň kontroverzie nad argentínskym triumfom! Počas Messiho gólu v predĺžení bolo na ihrisku 13 hráčov Argentíny

Prekonal rekord v počte lajkov

Argentínsky futbalista Lionel Messi prekonal na sociálnej sieti instagram rekord v počte "lajkov". Jeho fotografia, na ktorej drží víťaznú trofej z MS v Katare presiahla v uplynulých hodinách hranicu 68 miliónov.

Doterajšie maximum držala fotografia vajíčka, ktoré sa zapísalo do knihy rekordov v januári 2019 a v priebehu štyroch rokov sa vyšplhalo na viac ako 56 miliónov "lajkov".

Messiho príspevok prekonal aj najlajkovanejšiu športovú fotografiu (42 miliónov), ktorú uverejnil deň pred šampionátom v Katare Portugalčan Cristiano Ronaldo a nachádza sa na nej práve s Lionelom Messim pri šachovnici.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články