Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovská rana pred Vianocami pre bývalú reprezentačnú hviezdu a jeho rodinu, zhorel im dom: Nezostalo nám nič!

PREŠOV - Hrozivá rana osudu krátko pred Vianocami!
Zdroj: 19465
Zdieľajte:

Nekompromisná rana osudu pre bývalého hviezdneho reprezentačného útočníka Stanislava Šestáka a jeho rodinu! Krátko pred Vianocami im zhorel luxusný drevený zrub v hodnote viac ako 500-tisíc eur v obci Demjata pri Prešove.

Šesták s rodinou zažili obrovský šok tesne pred Vianocami

Šesták s rodinou prežívajú veľmi náročné obdobie. Manželka Milka je po operácii žlčníka a teraz toto. „Hlavne, že tam Stano nezostal spať, lebo to by sme už nezvládli vôbec. Ťažko sa mi o tom hovorí, ale hádam sa z toho spolu dostaneme. Iné nám neostáva,“ reagovala Šestákova manželka pre Nový Čas. „Nechceme sa sťažovať. Veľa ľudí je na tom horšie. My máme aspoň kde bývať."

Prečítajte si aj

Tragická správa z Talianska: Legendárny Siniša Mihajlovič prehral svoj životný boj

Šesták mal v osudnú noc v zrube prespať, pozeral tam zápas Francúzska s Marokom na majstrovstvách sveta v Katare. Napokon sa ale rozhodol byť pri manželke a vrátil sa do bytu v Prešove, kde žijú počas pracovných dní. Zrub využívali na víkendy, sviatky či voľné dni. Stráviť tam mali aj blížiace sa vianočné sviatky, v zrube zhoreli aj všetky darčeky.

Cez víkend rodina Šestákovcov plánovala v zrube veľkú oslavu. Bývalý reprezentačný útočník mal štyridsiatku a dcéra Liliana mala oslavovať 17. narodeniny.

„Zatiaľ sa nepodarilo zistiť, od čoho požiar vznikol. Vyšetruje sa to. Momentálne ani neviem, čo bude s tým, čo tam zostalo. Desať rokov sme v dome fungovali, žili a naraz tam nič nie je. Neuvažujem, že by som ho postavil nanovo. Najradšej by som to predal a rýchlo na všetko zabudol," reagoval Šesták pre Nový Čas.

„Roky som hrával v zahraničí. Zostali tam všetky pamätné medaily, mince, dresy, naše fotky aj kopa osobných vecí vysokej hodnoty. Nezostalo mi nič, takisto manželke. Škodu neviem vyčísliť," dodal smutný bývalý futbalista. „Mal som aj poistku, ale ako to s ňou dopadne, netuším.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články