Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka sa musí pozerať po novom pôsobisku: Manchester United si vybral novú jednotku, žiari na MS v Katare

MANCHESTER - Smola pre Dúbravku! Man UTD si vybral novú brankársku jednotku, žiari na MS v Katare.
Zdroj: 43256
Zdieľajte:

Vedenie Manchesteru United si vytypovalo švajčiarskeho reprezentačného brankára Jana Sommera z Borussie M´gladbach ako svoju novú jednotku, informuje o tom nemecký Bild. Prestup sa môže realizovať v najbližšom zimnom alebo letnom prestupovom období.

Do M´gladbachu prišiel Sommer v lete 2014 zo švajčiarskeho Bazileja. V aktuálnej sezóne Bundesligy vychytal z pätnástich štartov štyrikrát nulu.

Prečítajte si aj

Zasahujúci Mathew Ryan v súboji s Tuniskom.Brankár Austrálie to po osemfinálovom zlyhaní schytal od spoluhráča: Za to určite môže politika!

Sommer aktuálne hrá so Švajčiarskom na MS v Katare. Jeho tím postúpil zo skupiny a v osemfinále sa stretne s Portugalskom. Na šampionáte hrá vo výbornej forme. V úvodnom vystúpení vychytal čisté konto pri výhre s Kamerunom (1:0), keď zneškodnil všetky tri strely.

Nastúpil aj v druhom súboji proti Brazílii a držal svoj tím nad vodou. Na strely na bránku prehrali Helvéti 0:5, ale výsledné skóre bolo len 0:1. V záverečnom zápase proti Srbsku (3:2) Sommer nechytal pre prechladnutie.

Aktuálnou jednotkou Man UTD je Španiel David de Gea, dvojku mu robí slovenský reprezentant Martin Dúbravka, ale v prípade príchodu Sommera by sa mal poobzerať po novom klube.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Bild

Diskusia

Podobné články