Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Brankár Austrálie to po osemfinálovom zlyhaní schytal od spoluhráča: Za to určite môže politika!

RAJJÁN - Austrálskeho brankára a kapitána Mathewa Ryana veľmi bolela obrovská chyba, ktorou sa podpísal pod porážku 1:2 s Argentínou v osemfinále futbalových majstrovstiev sveta.
Zasahujúci Mathew Ryan v súboji s Tuniskom.
Zasahujúci Mathew Ryan v súboji s Tuniskom. Zdroj: TASR/AP - Ebrahim Noroozi
Zdieľajte:

Ryan v 57. minúte za najtesnejšieho vedenia Argentíny (1:0) dostal "malú domov" v blízkosti dvoch atakujúcich protihráčov, snažil sa urobiť kľučku, ale útočník Julián Álvarez mu loptu zobral a nekompromisne zakončil do prázdnej bránky.

Kritika od klubového spoluhráča

Ešte počas zápasu si do kapitána "Socceroos" na sociálnych sieťach rýpol spoluhráč z FC Kodaň poľský gólman Kamil Grabara, ktorý sa mu vysmial aj keď spoluhráči z národného tímu vrátane trénera Grahama ho napriek veľkej chybe po zápase podržali a podporili.

Grabara ešte počas zápasu na sociálnej sieti napísal výsmešný odkaz: "Za to určite môže politika" a pridal mrkajúceho smajlíka a za svoj kritický koment okamžite schytal obrovskú kritiku od fanúšikov.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo odchádza z ihriska.Narobí Ronaldo rozbroje v portugalskej kabíne? Toto sa mu nepáči! Situáciu už rieši portugalský zväz

Medzi nimi to vrie

Poliak, ktorý si na MS v Katare ako náhradník jednotky Szczesného nezachytal, podpichovačne narážal na to, prečo ho v Kodani na konci jesene uprednostňovali v bránke pred jeho konkurentom a že dôvodom bola naozaj lepšia výkonnosť a nie len špekulácie, že Grabara chytá kvôli tomu, aby ho mohol klub následne lepšie predať.

"Úprimne, vôbec nie som prekvapený, že toto napísal. Ale jeho názor ma nezaujíma," vyhlásil Ryan ku výsmechu klubového spoluhráča, s ktorým sú v tíme poriadne na nože.

Grabara bývalému brankárovi španielskej Valencie či anglického Brightonu už predtým dával za vinu zlé výsledky Kodane, keď on sám kvôli zraneniu nemohol chytať. Poliak viackrát uviedol, že na poste brankára nevidí žiadnu konkurenciu a ze o sedem rokov starší Austrálčan nie je jeho priateľom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články