Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jeden z európskych gigantov priznáva, že zvažoval podpísanie Cristiana Ronalda

MNÍCHOV - Cristiano Ronaldo je aktuálne voľný hráč. Jeden z európskych gigantov verejne priznal, že zvažoval jeho podpísanie.
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP - Lee Jin-man
Zdieľajte:

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo predčasne skončil v Manchesteri United. Aktuálne je voľným hráčom a po MS v Katare bude riešiť svoju klubovú budúcnosť. Kam povedú jeho kroky zatiaľ nevedno.

Bayern zvažoval podpísanie Cristiana Ronalda, má však inú filozofiu

Generálny riaditeľ Bayernu Mníchov Oliver Kahn priznal, že vedenie bavorského giganta sa zaoberalo myšlienkou podpísania 37-ročnej portugalskej hviezdy, ale zavrhlo ju.

„Môžem vylúčiť prestup Ronalda. Zvažovali sme to, všetci milujeme Ronalda, ale máme inú stratégiu. Máme jasnú predstavu, filozofiu, ako poskladať náš káder," cituje Kahna na sociálnej sieti twitter Fabrizio Romano s odvolaním sa na Sky.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo rekord Eusébia nevyrovnal.VIDEO Cristiano Ronaldo napriek výhre a postupu nebol spokojný: O ďalší rekord ho pripravil exspoluhráč z Manchestru!

Nedávno sa objavili informácie o tom, že Cristiano Ronaldo má na stole ponuku zo Saudskej Arábie. Tím Al-Nasr mu ponúka plat 120 miliónov eur za rok. Tento klub sa o Portugalčana usiloval už v lete, keď ponúkal dvojročný kontrakt v celkovej hodnote 242 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sky, twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články