Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zimná očista v Slovane: Weiss avizuje odchod troch až piatich hráčov, toto sú najhorúcejší adepti

BRATISLAVA - Slovan sa pripravuje na zimnú očistu. Tréner Weiss avizuje odchod troch až piatich hráčov. Toto sú najhorúcejší adepti!
Zdroj: 43731
Zdieľajte:

Po senzačnom postupe Slovana Bratislava do osemfinále Európskej konferenčnej ligy avizoval majiteľ klubu Ivan Kmotrík starší zmeny počas zimnej prestávky - omladenie a viac slovenského zastúpenia v kádri.

„Od nového roka zrejme dôjde v mužstve k zmenám, keďže má dosť vysoký vekový priemer. Chceli by sme i viac Slovákov. Len neviem, do akej miery sa to dá, aby sme udržali aj kvalitu," hovoril.

V podobnom duchu sa vyjadril aj tréner Vladimír Weiss st. po výhre Slovana v poslednom jesennom ligovom stretnutí proti Zlatým Moravciam (4:1).

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.TJ Domaniža, Prešov či Slovan? Tipnite si, aký bude ďalší klub, v ktorom zakotví Cristiano Ronaldo

Tréner Weiss avizuje odchod troch až piatich hráčov

„Vieme, kde máme stabilitu, dobrú kvalitu i slabiny. Musíme priniesť čerstvú krv, pretože máme dosť staré mužstvo. Dvoch-troch mladších hráčov, ktorí sa budú učiť od Kucku, Kankavu, Kašiu, Vlada,... ," cituje trénera Weissa šport.sk.

Weiss avizuje odchody niektorých hráčov. „S niektorými sa vzhľadom na ich výkonnosť a podmienky rozlúčime. Určite odídu traja, štyria, piati hráči. Minimálne. Takto to mám premyslené. Uvidíme, čo sa nám podarí v zime, kde nie je taká fluktuácia hráčov ako v lete.“

Podľa šport.sk patria medzi najhorúcejších adeptov na odchod zo Slovana Bratislava títo piati hráči: Ivan Šaponjič, Uche Agbo, Richard Križan, Siemen Voet a Žan Medved.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články