Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TJ Domaniža, Prešov či Slovan? Tipnite si, aký bude ďalší klub, v ktorom zakotví Cristiano Ronaldo

BRATISLAVA - Po definitívnom ukončení kontraktu slávneho Manchestru United s Cristianom Ronaldom futbalový svet okamžite začal riešiť budúcnosť hviezdy Portugalska. Kam povedú jeho kroky po skončení prebiehajúcich MS v Katare?
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP - Lee Jin-man
Zdieľajte:

Už v januárovom prestupovom období sa očakáva, kam povedú kroky portugalskej superstar, ktorá je aktuálne bez klubového angažmánu a okamžite sa vynorili viaceré dohady o ponukách, ktoré pristáli na stole agenta Cristiana Ronalda.

Hovorí sa hlavne o záujme zo Saudskej Arábie, s ktorou sa spája horibilná čiastka 300 miliónov eur, v rámci Premier League sa ako najpravdepodobnejšie kluby javia londýnska Chelsea či Newcastle United.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v príprave na MS v Katare.Prvá bombastická ponuka je na stole: Ronaldo môže zarobiť 120 miliónov eur za sezónu

Medzi najpravdepodobnejšie scenáre patrí aj návrat do rodného Portugalska, kde by sa CR7 mohol vrátiť do Sportingu Lisabon, kde s futbalom začínal.

Do zoznamu klubov, ktoré si môžete vybrať, stávková spoločnosť Niké zaradila aj slovenské tímy Podbrezovú, Slovan, či TJ Domaniža, na ktorý je kurz 5000! Nuž, uvidíme, kam jeho kroky po šampionáte napokon zamieria.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Niké

Diskusia

Podobné články