Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvá bombastická ponuka je na stole: Ronaldo môže zarobiť 120 miliónov eur za sezónu

MANCHESTER - Ronaldo opúsťa Man UTD a prvú bombastickú ponuku už má na stole. Odolá 120 miliónom eur na sezónu?
Cristiano Ronaldo v príprave na MS v Katare.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo s okamžitou platnosťou skončil po vzájomnej dohode v Manchesteri United. Krátko pred MS v Katare, kde reprezentuje Portugalsko, zverejnil kontroverzný rozhovor s Piersom Morganom, kde klub podrobil veľkej kritike.

Ronaldo v oficiálnom vyjadrení hovoril, že "nastal čas na nové výzvy" a bude zaujímavé sledovať, kde povedú jeho kroky a v ktorom klube dohrá aktuálnu sezónu. V spomínanom rozhovore s Morganom hovoril, že správy o nedostatku záujemcov o jeho služby sa nezakladajú na pravde a má ich dosť.

Ronaldo má bombastickú ponuku zo Saudskej Arábie

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Man UTD.Revolúcia v Manchesteri United: Po konci Cristiana Ronalda sa chystá ďalší veľký odchod

Saudskoarabský tím Al-Nasr ponúka Ronaldovi bombastický plat 120 miliónov eur na sezónu, informuje Marca. V Saudskej Arábii vypukla eufória po tom, čo zdolala vo svojom úvodnom súboji šokujúco Argentínu 2:1. Dokonca v tejto krajine vyhlásili štátny sviatok.

Ďalšou senzačnou správou pre miestny futbal by bol príchod hviezdy kalibru Cristiana Ronalda, ktorý sa radí medzi najlepších futbalistov histórie. 37-ročný útočník už mal ponuku od Al-Nasru aj v lete na dve sezóny s celkovým platom 242 miliónov eur. Ronaldo v tom čase odmietol, ale veci sa nevyvinuli podľa jeho predstáv.

Ako sa rozhodne teraz?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články