Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Obrovské emócie a slzy dojatia: Marek Hamšík sa veľkolepo rozlúčil s reprezentačnou kariérou

BRATISLAVA - Slovenskí futbalisti remizovali v nedeľnom prípravnom zápase s Čile 0:0. V stretnutí na Tehelnom poli sa rozlúčil s reprezentačnou kariérou dlhoročný kapitán Marek Hamšík, ktorý odišiel z ihriska v 89. minúte za mohutného potlesku domácich fanúšikov.
Zdroj: 43684
Zdieľajte:

Koniec stretnutia bol v znamení Hamšíkovej rozlúčky. Trénersky tím aj jeho spoluhráči na lavičke si obliekli špeciálne dresy s jeho podobizňou. Hamšík absolvoval po záverečnom hvizde aj tradičné kolo okolo tribún, ktorým sa rozlúčil s fanúšikmi.

Prečítajte si aj

Karim Benzema si na MS v Katare nezahrá.Obrovské sklamanie a tvrdá rana pre obhajcov titulu: Francúzi si na MS musia poradiť bez držiteľa Zlatej lopty!

Aj keď sa slovenský rekordér dlho bránil emóciám, pri odchode z ihriska sa im už naplno oddal a jeho tvár zaliali slzy. Tie sa tisli Marekovi do očí aj v rozhovore pre RTVS, kde objasnil svoje pocity a tiež vyjadril nádej a dôveru v talianskeho kormidelníka a budúcnosti slovenskej reprezentácie.

Marek Hamšík, kapitán Slovenska: "Bol to náročný zápas. Myslím si, že výsledok 0:0 je proti takému súperovi veľmi dobrý. Atmosféra bola neskutočná, toto som si prial, aby sa zaplnil štadión. Moji starší synovia majú dostatočný vek na to, aby porozumeli tomu, čo sa okolo mňa deje. Videli to už v Neapole, že ľudia si ma cenia a dnes mohli vidieť aj na Slovensku, že Hamšík niečo pre slovenský futbal znamená."

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v príprave na MS v Katare.Cristianovi Ronaldovi hrozí, že zvyšok sezóny odohrá v béčku Manchesteru United

Hamšík nastúpil s kapitánskou páskou a spoluhráčov poslal do niekoľkých šancí. Tridsaťpäťročný stredopoliar má na konte rekordných 136 zápasov a v najcennejšom drese strelil 26 gólov, čo je taktiež najvyšší počet spomedzi slovenských futbalistov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články