Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristianovi Ronaldovi hrozí, že zvyšok sezóny odohrá v béčku Manchesteru United

MANCHESTER - Pre Ronalda by to bola obrovská potupa.
Cristiano Ronaldo v príprave na MS v Katare.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo možno strávi zvyšok aktuálnej sezóny s rezervou Manchesteru United, informuje o tom Eurosport s odvolaním sa na The Telegraph.

Dohrá Ronaldo sezónu v rezerve United?

Môže to byť dôsledkom nedávneho kontroverzného rozhovoru, ktorý Portugalčan z vlastnej iniciatívy poskytol britskému novinárovi Piersovi Morganovi.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo po prílete do Kataru.Ronaldov spoluhráč nemá žiadne obavy: Z toho, čo som videl na tréningu, je vo skvelej forme!

Ronaldo prehovoril na viacero zaujímavých tém, okrem iného ale skritizoval pomery v Manchesteri United. Je len ťažko predstaviteľné, že po tom bude v klube riadne pokračovať. Vyjadril sa, že nerešpektuje trénera Erika ten Haga, pretože ten vraj nerešpektuje jeho.

37-ročný portugalský útočník má na Old Trafforde platnú zmluvu do leta 2023. Ak sa obe strany nedohodnú na predčasnom ukončení kontraktu, prípadne Ronaldo v januári neprestúpi do iného klubu, pobyt pri rezervnom tíme United môže byť realitou.

Podľa súčasnej zmluvy dostáva Ronaldo plat 560 tisíc libier týždenne. Je najlepšie plateným hráčom United v histórii klubu. Táto okolnosť môže skomplikovať rokovania o predčasnom ukončení spolupráce medzi oboma stranami.

Ak sa nedohodnú na predčasnom ukončení zmluvy a Ronaldo v klube zostane, bude mu naďalej riadne vyplácaný plat dohodnutý v zmluve, aj napriek tomu, že bude pri rezervnom tíme.

Cristiano Ronaldo sa aktuálne pripravuje na MS v Katare. V spomínanom rozhovore s Piersom Morganom hovoril o tom, že chce hrať ešte do 40 rokov a potom ukončiť kariéru. To znamená, že pôjde o jeho posledný svetový šampionát.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Eurosport, Telegraph

Diskusia

Podobné články