Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Počas zápasu vytiahol zbraň na rozhodcu: Obrovský škandál priniesol maďarskému futbalistovi najtvrdší trest!

BUDAPEŠŤ - V Maďarsku sa o škandál postaral futbalista v nižšej súťaži. Podľa denníka La Gazzetta dello Sport dostal doživotný zákaz činnosti za to, že počas zápasu vytiahol zbraň na asistenta rozhodcu.
Zdroj: 43661
Zdieľajte:

K incidentu došlo ešte 7. novembra. Na sociálnej sieti si otec asistenta rozhodcu všimol fotografiu jedného z hráčov, ako stojí so zbraňou vedľa autovej čiary a mieri na arbitra. Čiarový rozhodca to oznámil vedeniu klubu, ktoré obratom informovalo Maďarskú futbalovú federáciu. Tá na muža podala trestné oznámenie.

Prečítajte si aj

Trest ho neminie: Niekdajší legendárny reprezentačný kanonier ide do väzenia!

Neskôr ho identifikovali ako futbalistu Kristiána Tótha z tímu Tényő SE. Hráča diskvalifikovali na doživotie, začali proti nemu aj trestné stíhanie za obťažovanie a vyhrážanie.

Bol to len vtip

"Bol to len vtip, nemal som v úmysle niekomu ublížiť. Zbraň patrila synovi jedného z hráčov na ihrisku, je to len plastová hračka. V tej chvíli mi ani nenapadlo, aké následky môže mať neuvážený žart, aj som to hneď oľutoval. Je mi to veľmi ľúto, bolo to mimoriadne hlúpe. Spôsobil som problémy ostatným, sebe a aj športu," povedal diskvalifikovaný futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články