Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trest ho neminie: Niekdajší legendárny reprezentačný kanonier ide do väzenia!

OSLO - Bývalý legendárny nórsky reprezentant a kanonier John Carew ide na 14 mesiacov do väzenia.
Zdroj: 43654
Zdieľajte:

Súd v Osle bývalého hráča Valerengenu, Rosenborgu, Valencie, AS Rímu, Besiktasu, Lyonu, Aston Villy, Stoke City či West Hamu, potrestal za daňové úniky a Carew navyše musí zaplatiť pokutu 540-tisíc nórskych korún čo je asi 51 500 eur.

Aktuálne 43-ročný rodák z Lorenskogu úradom v rokoch 2014 až 2019 zatajil príjmy vo výške 12,8 milióna nórskych korún a majetok v hodnote takmer 300 tisíc nórskych korún. Niekdajší hviezdny zakončovateľ sa k pochybeniu priznal a proti trestu sa môže odvolať.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo nie je spokojný v drese Man UTD.Zamieri Ronaldo do futbalovej exotiky? Dostal ponuku, ktorú by mal zvážiť, hovorí riaditeľ tejto ligy

Neurobil to zámerne

"Chcel by som zdôrazniť, že som to neurobil zámerne. Nerozumel som tomu, čo je moja chyba," uviedol Carew, ktorý s futbalom skončil v roku 2013 a potom sa venoval okrem iného aj herectvu, k udelenému trestu.

Carew vo svojej bohatej kariére získal titul so španielskou Valenciou a zahral si tiež finále Ligy majstrov. Ďalší titul pridal v Lyone, v reprezentačnom drese odohral za Nórsko 91 zápasov a dal 24 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články