Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najtragickejšia správa ranila aj slovenskú legendu a člena Siene slávy: Zrútil sa mi život

PRAHA - V roku 1976 boli obidve legendy kľúčovými postavami nášho reprezentačného výberu na ceste za titulom majstrov Európy, dnes obidvaja smútia.
Zdroj: 13787
Zdieľajte:

Obidve legendárne ikony československého futbalu a dobrí priatelia Antonín Panenka aj Karol Dobiaš sa v posledných dňoch snažia vyrovnať so stratami najbližších.

Autor legendárnej penalty z belehradského finále ME prišiel o dcéru Martinu, ktorá podľahla zákernej rakovine a tragédia ranila aj člena zlatej éry trnavského Spartaka Dobiaša, ktorý pred pár dňami prišiel o milovanú manželku Alicu.

Prečítajte si aj

Trest ho neminie: Niekdajší legendárny reprezentačný kanonier ide do väzenia!

Zrútil sa mu život

"Musím to tak povedať. Sme obaja v pr**li. Tonda prišiel v piatok o dcéru a mne minulú nedeľu zomrela manželka," uviedol legendárny Dobiaš pre český Blesk. "Stále plačem. Zrútil sa mi život. Plány, ktoré sme spolu mali, sú preč," trúchli člen Siene slávy slovenského futbalu za milovanou ženou. "Vzorne sa vždy starala o deti aj o domácnosť. Mali sme radosť z vnúčat," dodal dvojnásobný futbalista roka v Československu.

Legendárny Dobiaš sa s Trnavou radoval z piatich titulov majstra republiky a trikrát sa dočkal aj triumfu v Československom pohári. So Spartakom sa v roku 1969 dostal aj do semifinále Európskeho pohára majstrov (predchodca súčasnej Ligy majstrov), v ktorom stroskotal na v tom čase hviezdami nabitom kádri Ajaxu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Blesk.cz

Diskusia

Podobné články