Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo sám požiadal o kontroverzný rozhovor, hrozí mu miliónová pokuta

MANCHESTER - Podľa novinára Piersa Morgana sám Ronaldo požiadal o rozhovor. Man UTD dá Portugalčanovi pokutu jeden milión eur.
Zdroj: 43472
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo poskytol kontroverzný rozhovor, v ktorom otvorene kritizoval pomery v Manchesteri United a trénera Erika ten Haga.

Známy novinár a televízny moderátor Piers Morgan prezradil, že samotný Ronaldo ho oslovil so žiadosťou zverejniť kontroverzný rozhovor.

Ronaldo požiadal o rozhovor sám, hrozí mu vysoká pokuta

„Nepožiadal som Ronalda o rozhovor. On sám ma požiadal, aby som ho zariadil," prezradil Morgan pre talkSPORT.

„Udialo sa to nedávno. Myslím si, že nie je žiadne tajomstvo, že Ronaldo cítil skutočné sklamanie z toho, čo sa stalo vlani v Manchesteri United."

Prečítajte si aj

VIDEO Zradený Ronaldo bez servítky naložil trénerovi United aj anglickému rekordérovi: Nikdy ho nebudem rešpektovať!

„Ronaldo cítil, že je čas prehovoriť. Vedel, že to bude výbušné a spôsobí to rozruch. Cristiano vedel, že ho ľudia budú kritizovať. Vedel však aj to, že všetko, čo povedal, je pravda a je čas sa ozvať. Pravda niekedy môže bolieť," dodal.

Podľa Metro Manchester United zvažuje, ako reagovať na kontroverzný rozhovor Ronalda. Jednou z alternatív je pokuta vo výške 1,14 milióna eur.

„Klub poskytne stanovisko po zvážení všetkých skutočností. V našej pozornosti zostáva príprava na druhú polovicu sezóny a udržiavanie dynamiky, viery a súdržnosti, ktorú budujeme medzi hráčmi, trénerom, personálom a fanúšikmi," znelo v oficiálnom vyhlásení Manchesteru United k medializovanému rozhovoru Ronalda.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: talkSPORT, Metro

Diskusia

Podobné články