Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zradený Ronaldo bez servítky naložil trénerovi United aj anglickému rekordérovi: Nikdy ho nebudem rešpektovať!

LONDÝN - Manchester United vďaka víťaznému zásahu Garnacha z 93. minúty zabodoval naplno na ihrisku Fulhamu, ale fanúšikov červených diablov opäť poriadne rozrušili ďalšie vyjadrenia večne nespokojného Cristiana Ronalda.
Zdroj: 43457
Zdieľajte:

Ten sa kvôli chorobe opäť nedostal na zápasovú súpisku a včera večer sa na verejnosti objavil rozhovol portugalskej ikony s Piersom Morganom, v ktorom si Ronaldo absolútne nedával servítku pred ústa a bez rešpektu naložil trénerovi Erikovi ten Hagovi a svoje schytal aj anglický rekordér v počte strelených reprezentačných gólov Wayne Rooney.

37-ročný portugalský veterán v spomínanom rozhovore uviedol, že sa cíti byť zradený a je znechutený z toho, že sa z neho stal obetný baránok, ktorého vinia zo všetkého, čo je momentálne v Manchestri United zlé a stále cíti silnú potrebu klub z Old Trafford opustiť.

Nemá úctu k ten Hagovi

"Nemám úctu k Erikovi ten Hagovi, pretože on si ma nevážil. Ak nerešpektuje on mňa, ja ho nikdy nebudem rešpektovať,” povedal Ronaldo v rozhovore pre Piersa Morgana a neodpustil si ani kritiku na bývalého kouča United Ralfa Rangnicka: "Ak nie ste ani tréner, ako sa stanete manažérom Manchestru United?! Nikdy som o ňom nepočul.”

Prečítajte si aj

Lionel Messi v drese PSG.Messi: Guardiola narobil futbalu veľa škody

Fanúšikovia by mali poznať pravdu

"Myslím si, že fanúšikovia by mali poznať pravdu. Chcem pre tento klub to najlepšie. Preto som sa vrátil do Manchestru United. Na druhej strane sú niektoré veci v klube, ktoré nám bránia dostať sa na vrchol, ako napríklad Manchester City, Liverpool a teraz aj Arsenal. Klub tejto veľkosti by mal byť v TOP 3, ale bohužiaľ nie je. Milujem Manchester United, milujem fanúšikov, pretože sú vždy na mojej strane. Ak chcú robiť niečo inak, musia zmeniť veľa vecí,” pokračoval nespokojný Ronaldo, ktorému sa tiež nepozdávala empatia a prístup zo strany klubu počas choroby jeho dcéry.

Portugalská superstar to cíti tak, že Manchester sa ho z klubu snaží dostať preč: "Áno. Chcel to urobiť nielen tréner, ale aj dve, tri ďalšie osoby v klube. Cítim sa zradený. Úprimne, nemal by som to hovoriť, neviem. Ale je mi to jedno, ľudia by to mali počuť. Cítim sa zradený a cítim, že ma tu niektorí nechcú. Nielen túto sezónu, ale aj tú minulú. Sir Alex dobre vie, že Manchester United nie je na ceste, ktorú si zaslúži. On to vie, všetci to vieme.”

Prečítajte si aj

Megalomanské plány PSG: Esu Realu ponúka plat 125 miliónov eur, s ďalšou hviezdou bude rokovať v Katare

Naložil aj Rooneymu

Pri silných emóciách si Ronaldo neodpustil ani kritické slová na svojho bývalého spoluhráča a anglického rekordéra v počte reprezentačných gólov: "Neviem, prečo ma Wayne toľko kritizuje. Dôvod je asi ten, že on svoju kariéru už ukončil a je stále hrám na najvyššej úrovni. Nebudem tvrdiť, že vyzerám lepšie ako on. Aj keď je to pravda,” dodal uštipačne Ronaldo na adresu legendárneho Rooneyho.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, The Sun

Diskusia

Podobné články