Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Lopta z kopačky hviezdy Realu skončila na jeho balkóne: Zábery diváka hitom sociálnych sietí a internetu!

MADRID - Futbalisti Realu Madrid nevyužili šancu vrátiť sa na čelo tabuľky španielskej La Ligy, keď v pondelkovom zápase 13. kola nečakane podľahli domácemu Rayu Vallecano 2:3. Obhajca titulu utrpel prvú ligovú prehru v sezóne a na vedúcu Barcelonu stráca z druhej priečky dva body.
Federico Valverde a gólové oslavy futbalistov Realu.
Federico Valverde a gólové oslavy futbalistov Realu. Zdroj: TASR/AP - Manu Fernandez
Zdieľajte:

Domáci išli do vedenia už v 5. minúte, keď sa presadil Santi Comesana a mohli pridať aj ďalšie góly, keďže hostia hrali laxne v obrane. V závere polčasu však bol v akcii VAR, nasledovala penalta a Luka Modrič vyrovnal. O štyri minúty otočil skóre po rohu hlavou Éder Militao, no ešte do prestávky vyrovnal Alvaro García.

V 64. minúte sa po ruke Daniho Carvajala v pokutovom územím opäť dostal k slovu VAR a tentokrát premenil penaltu domáci Oscar Trejo. Až na druhýkrát, keďže prvú chytil Thibaut Courtois, ale nestál na čiare a tak sa jedenástka opakovala. V závere mohol vyrovnať Rodrygo, no z päťky prestrelil a Real neodvrátil prehru ani v desiatich minútach nadstaveného času. Vallecano vyhralo tretí duel po sebe a patrí mu ôsma priečka.

Prečítajte si aj

VIDEO Gólová nádhera z polovice ihriska: Hrajúci tréner tímu zo šiestej ligy bravúrou nakopol lídra k obratu!

O poriadne kuriózny a vtipný moment sa postaral hviezdny Federico Valverde, ktorého nepresná strela skončila na balkóne blízko stojaceho paneláku, z ktorého fanúšikovia sledovali parádne vystúpenie domáceho Vallecana.

Jeden z fanúšikov na balkóne dokonca zachytil letiaci projektil z kopačky hviezdy Realu na videu na telefóne a video sa stalo hitom sociálnych sietí.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články