Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Gólová nádhera z polovice ihriska: Hrajúci tréner tímu zo šiestej ligy bravúrou nakopol lídra k obratu!

SOLČANY - Aj v nižších ligách padajú krásne góly. O jeden z nich sa uplynulý víkend postaral aj 41-ročný hrajúci tréner OFK Solčany Peter Doležaj.
Zdroj: 43578
Zdieľajte:

Obec Solčany sa nachádza v nitrianskom kraji, okrese Topoľčany a má zhruba dva a pol tisíc obyvateľov. Miestny futbalový klub OFK Solčany pôsobí v šiestej lige stred a v sobotnom súboji na domácej pôde privítal TJ Družstevník Jacovce.

Po vedúcom góle hostí z deviatej minúty, o ktorý sa postaral Topič, sa niečo vyše sto prítomných divákov dočkalo v poslednej minúte prvého dejstva najkrajšieho momentu celého zápasu. O ten sa postaral spomínaný hrajúci tréner domácich Peter Doležaj, ktorý namiesto očakávaného centra napokon zhruba z polovice ihriska vyslal ďalekonosnú loptu, ktorá prelobovala zaskočeného 23-ročného hosťujúceho brankára Adama Hudoka, ktorý do 16 rokov hrával hokej.

Prečítajte si aj

VIDEO Dvojciferný počet červených kariet, vačšia divočina ako na dedine: Pohárové finále skončilo predčasne!

Tento nádherný gólový moment domácich nakopol, pretože v druhom polčase po dvoch zásahoch išli do vedenia 3:1 a aj keď sa hosťom zásluhou Tomášika podarilo v 81. minúte vykresať iskierku nádeje, posledné slovo mali domáci, ktorí v 90. minúte zásluhou Bégera stanovili konečný rezultát na 4:2.

Solčany sa po ďalšom triumfe udržali na čele ligovej tabuľky o skóre pred dvojicou prenasledovateľov ŠK Báb a TJ Slovan Čeľadice, Jacovce sú na 13 zo 16 priečok.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, OFK Solčany

Diskusia

Podobné články