Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dvojciferný počet červených kariet, vačšia divočina ako na dedine: Pohárové finále skončilo predčasne!

BUENOS AIRES - Poriadny mariáš červených kariet prinieslo divoké pohárové finále argentínskych celkov Boca Juniors a Racing, ktoré rozhodca musel ukončiť predčasne.
Zdroj: 43576
Zdieľajte:

Podobné množstvo červených kariet môžeme vidieť len na dedinskom futbale, ale v pohárovom finále je to naozaj nevídaná vec, nie však pre horkokrvnú Argentínu.

Úvodný polčas nenaznačoval nič výnimočné, keď na gól Briasca z 19. minúty našiel už o tri minúty odpoveď Rojas a skóre po prvom dejstve bolo vyrovnané (1:1). Rozhodca Facundo Tello rozdal v prvom dejstve len tri žlté karty, čo je na pomery v Argentíne úplne bežné.

Druhé dejstvo pokračovalo v podobnom duchu a do zápisu stretnutia pribudlo ďalších päť žltých kariet, góly žiadne a záver riadneho hracieho času tak priniesol množsvo emócií. Tie výustili do záverečnej strkanice, na ktorú Sebastian Villa a Johan Carbonero doplatili vylúčením, za nevyberavý slovník následne musel na tribúnu tréner modrozlatých Hugo Ibarra, to ale nebol ani zďaleka koniec.

Prečítajte si aj

Je koniec, nebudem riskovať klub! Odhalené, čo stálo za šokujúcim koncom Messiho v Barcelone

V predlžení bol lepším tímom Racing, ktorý ale prišiel o jedného z ťahúňov Alana Varelu, ktorý po druhej žltej kartie už po desiatich minútach predĺženia rozšíril zoznam vylúčených. Boca tak dohrávala v dvojnásobnom oslabení a Racing prevahu zužitkoval na strelený gól dve minúty pred koncom predĺženia, čo prinieslo poriadnu melu. Jeho strelcom bol Carlos Alcaraz, ktorý tesne pred gólom inkasoval žltú kartu a jeho oslavné gestá po skórovaní vyvolali poriadne vášne. Rozhodca všetko sledoval a Alcaraz skončil s červenou kartou, rovnako tak protihráč Luis Advincula.

Mariáš červených kariet pokračoval, mimo ihriska boli vylúčení Zambrano s Gonzálezom (obaja Boca Jun.) a na druhej strane Galván (Racing). Potom sa situácia na pár chvíľ upokojila, ale len na pár sekúnd, keď musel pod sprchy po druhej žltej karte v zápase ďalší hráč argentínskeho majstra Fabra.

Predĺženie sa vďaka divočine na ihrisku poriadne natiahlo a už v desiatej minúte nastaveného času si neodpustil gestá na rozhodcu Dario Benedetto, ktorého previnenie potvrdil VAR a hlavný rozhodca vytiahol už 11. červenú kartu v zápase! Keďže išlo o ďalšieho hráča Bocy, rozhodca musel pohárové finále predčasne ukončiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články