Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Posilní hviezdny legionár Slovana slovenskú reprezentáciu? Robí sa na tom, prezradil Kmotrík starší

BRATISLAVA - Hviezdny legionár Slovana posilní slovenskú reprezentáciu? Robí sa na tom, vyhlásil Kmotrík starší.
Zdroj: 43568
Zdieľajte:

Aleksandar Čavrič bol so štyrmi presnými zásahmi druhým najlepším strelcom skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy. Len o jeden gól viac mal na konte Ukrajinec Artem Dovbyk z Dnipra. Srbský legionár výraznou mierou pomohol Slovanu Bratislava k triumfu v H-skupine a postupu do osemfinále.

Oblečie Čavrič dres slovenskej reprezentácie?

„Čavrič je môj obľúbenec. Keď sa ho moji kolegovia snažili posunúť inde, ja som bol zásadne proti. To je snáď jediná vec, do ktorej som vstupoval,“ prezradil majiteľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík starší pre RTVS. „Keď nemáme tú typickú devinu, môže byť pre nás veľmi dôležitý. Je to slušný chlapec, dobrá povaha,“ dodal.

Prečítajte si aj

Ak má Slovan uspieť ešte aj vo vyššej súťaži, potrebuje podľa Borbélyho tieto dve veci

Kmotrík starší prezradil aj ďalšiu zaujímavosť a to, že v budúcnosti možno Čavrič oblečie dres slovenskej reprezentácie. „Tuším, že sa niečo robí na tej úrovni, že by mohol mať slovenské občianstvo a pomôcť aj slovenskej reprezentácii,“ hovoril majiteľ belasých.

Čavričovi, ktorý v mládežníckych kategóriách reprezentoval Srbsko a dres Slovana oblieka od roku 2016, sa darí aj v domácej lige. So štyrmi gólmi je druhým najlepším strelcom tímu. O jeden presný zásah na konte má viac len Dávid Hrnčár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články