Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ak má Slovan uspieť ešte aj vo vyššej súťaži, potrebuje podľa Borbélyho tieto dve veci

BRATISLAVA - Slovan môže uspieť aj vo vyššej súťaži ako EKL, ale podľa Borbélyho potrebuje tieto dve veci.
Zdroj: 43552
Zdieľajte:

Slovan Bratislava dosiahol historický úspech postupom do vyraďovacej fázy Európskej konferenčnej ligy. Vyhral svoju skupinu pred švajčiarskym Bazilejom, ktorý má približne šesťnásobne vyšší rozpočet. Belasí si na jar zahrajú v osemfinále.

Ak chcú pomýšľať na podobný úspech aj v hierarchicky vyššej európskej súťaži, potrebujú podľa Ladislava Borbélyho posilniť na dvoch pozíciách.

Podľa Borbélyho Slovan potrebuje kanoniera a posilu do bránky

„Určite by si to žiadalo posilniť na brankárskej pozícii. Chovan sa snaží ponúknuť nejaký štandard, ale ak má Slovan spraviť spomínaný krok do vyššej ligy, žiada si to viac. A potrebuje živočíšneho strelca, ktorý dá v lige aspoň 20 gólov a bude sa pravidelne presadzovať aj na medzinárodnej scéne," uviedol Borbély pre šport.sk.

Hľadanie kľúčového hráča ofenzívy Slovana stále pokračuje. Eric Ramirez mal pár zábleskov geniality, rozhodol niektoré dôležité zápasy, ale chýba mu stabilita výkonov. Ivan Šaponjič bol podľa Borbélyho krok vedľa.

Prečítajte si aj

Slovan po vyše polstoročí čaká pohárová jar: Na týchto súperov môže slovenský majster naraziť v osemfinále!

„Slovan mal od začiatku sezóny problém s pozíciou hrotového útočníka. Aj keď Ramírez dvakrát rozhodol, mal svoje problémy, zranenia, bol kondične poddimenzovaný. Tréner nemal možnosť využiť ho naplno. Absolútne sklamanie je Šaponjič, toľko šancí od Vlada si ani nezaslúžil. Vždy je obsadený, vždy zle preberie loptu a ešte je nespokojný. Jeho angažovanie nebolo šťastné riešenie," myslí si odborník.

Posilní Slovan v zime Polievka?

Pred niekoľkými týždňami sa objavili informácie o tom, že Slovan Bratislava má záujem v zime angažovať útočníka Róberta Polievku, ktorý žiari v drese Banskej Bystrice. So siedmimi gólmi na konte je tretím najlepším strelcom Fortuna ligy.

Navyše, potenciálne angažovanie Polievku by spĺňalo oba parametre, ktoré po postupe Slovana zmienil majiteľ klubu Ivan Kmotrík starší. Že po Novom roku chce klub nejaké zmeny, viac slovenských hráčov a omladiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články