Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan po vyše polstoročí čaká pohárová jar: Na týchto súperov môže slovenský majster naraziť v osemfinále!

BRATISLAVA - Futbalistov ŠK Slovan Bratislava po 53 rokoch čaká aj na jar účinkovanie v pohárovej Európe. Rozhodlo o tom ich víťazstvo vo štvrtkovom zápase Európskej konferenčnej ligy na pôde Žalgirisu Vilnius 2:1, ktorým si zaistili prvenstvo v skupine.
Zdroj: 43558
Zdieľajte:

Slovenský šampión po nevydarenom vstupe do H-skupiny napokon skončil na prvej priečke, ktorá znamená priamy postup do osemfinále. Tú druhú postupovú obsadil švajčiarsky Bazilej, na ktorý ale čaká 16-finálový súboj play-off o účasť v osemfinále s jedným z tímov z Európskej ligy, ktoré skončilo v tabuľke na 3. mieste.

Žreb dvojíc do 16-finálového kola je na programe 7. novembra. Prvé zápasy sa odohrajú 16. februára, odvety o týždeň neskôr. Prvé zápasy osemfinále sa odohrajú 9. marca, odvety 16. marca.

Prečítajte si aj

Slovan po historickom úspechu čakajú veľké zmeny: Šéf klubu Kmotrík starší avizuje tieto dve!

Zverenci Vladimíra Weissa tak spoznajú svojho osemfinálového súpera až 24. februára budúceho roka, kedy bude na programe žreb osemfinálovej fázy EKL. Slovan narazí na jeden zo šestnástich tímov, ktoré odohrajú baráž EKL.

Kluby, ktoré odohrajú baráž EKL:

Nasadené tímy: Anderlecht Brusel (Bel.), FC Bazilej (Švaj.), CFR Kluž (Rum.), SC Dnipro-1 (Ukr.), ACF Fiorentina (Tal.), KKA Gent (Bel.), Lech Poznaň (Poľ.), Partizan Belehrad (Srb.)

Nenasadené tímy: AEK Larnaka (Cyp.), FK Bodö/Glimt (Nór.), SC Braga (Por.), Lazio Rím (Tal.), Ludogorec Razgrad (Bul.), Karabach Ağdam (Azer.), Šerif Tiraspoľ (Mol.), Trabzonspor (Tur.)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články