Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan po historickom úspechu čakajú veľké zmeny: Šéf klubu Kmotrík starší avizuje tieto dve!

BRATISLAVA - Čakajú Slovan po historickom úspechu veľké zmeny? Šéf klubu Ivan Kmotrík starší avizuje tieto dve!
Zdroj: 43552
Zdieľajte:

Slovenský futbalový klub po 17 rokách bude hrať v pohárovej Európe aj na jar. A opäť sa to podarilo pod taktovkou trénera Vladimíra Weissa staršieho. ŠK Slovan Bratislava prepísal históriu, prvýkrát v ére samostatnosti postúpil do jarnej vyraďovacej časti niektorého z európskych pohárov.

Po triumfe na pôde Žalgirisu Vilnius 2:1 vyhral H-skupinu Európskej konferenčnej ligy a postúpil priamo do osemfinále tejto súťaže. Veľkú radosť mal po historickom klubovom úspechu jeho majiteľ Ivan Kmotrík starší.

Kmotrík avizuje viac Slovákov a omladenie tímu

Prečítajte si aj

VIDEO Weiss historický úspech Slovana venoval celému Slovensku: Veľmi sa teším, ale...

„To, čo sa nám podarilo je naozaj skvelé pre celý Slovan. Naozaj veľmi dobrú robotu odviedol aj môj syn Ivo, ktorý tento tím vlastne vybudoval a doniesol k nám týchto chlapcov. Vďaka Vladovej genialite sme z ich potenciálu zužitkovali maximum a preto to vyšlo. Chcem týmto poďakovať aj jemu,“ v prvej reakcii pre šport24.sk poďakoval svojmu synovi a bývalému generálnemu riaditeľovi klubu Ivanovi Kmotríkovi mladšiemu a tiež trénerovi Weissovi.

Kmotrík starší zároveň naznačil veľké zmeny v Slovane. „Od nového roka zrejme dôjde v mužstve k zmenám, keďže mužstvo má dosť vysoký vekový priemer. Chceli by sme v tíme aj viac Slovákov, ale to budeme riešiť až v nasledujúcich dňoch a uvidíme, čo sa nám napokon podarí zrealizovať,” avizuje majiteľ Slovana dve zmeny a to omladzovanie kádra a výraznejšie slovenské zastúpenie v kádri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články