Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Už je jasné, prečo zostal: Unikli dych vyrážajúce detaily Mbappého zmluvy s PSG

PARÍŽ - Je jasné, prečo sa rozhodol zostať! Unikli detaily Mbappého rekordnej zmluvy s PSG.
Zdroj: 43492
Zdieľajte:

Vyzeralo to na jeho odchod do Realu Madrid. Dlhé mesiace sa o tom hovorilo a písalo ako o hotovej veci. Kylian Mbappé dal napokon "bielemu baletu" košom a rozhodol sa zostať v Paríži. S PSG podpísal novú zmluvu, ktorej detaily odhalil francúzsky Le Parisien.

Dych vyrážajúce detaily Mbappého zmluvy, prekoná Messiho rekord

V prípade, že Mbappé zostane v PSG do leta 2025, zarobí celkovo dych vyrážajúcich 630 miliónov eur! Prekonal by tak rekord súčasného spoluhráča Lionela Messiho, ktorý s FC Barcelona v rokoch 2017 až 2021 zarobil celkovo 555 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Mbappého na Zlatej lopte vypískali a týmto výrokom ho Florentino Perez sfúkol ako sviečku

Rekordný kontrakt Kyliana Mbappého s PSG pozostáva z viacerých položiek. Jeho základný ročný plat bez výkonnostných bonusov má hodnotu 72 miliónov eur. Ďalších 180 miliónov eur predstavuje podpisový bonus.

V kontrakte má francúzsky reprezentačný útočník zakotvené aj ďalšie bonusy. Po každej sezóne, po ktorej sa rozhodne pokračovať v Paríži dostane zaujímavé čiastky, konkrétne budúce leto 70 miliónov eur, v lete 2024 až 80 miliónov eur a v roku 2025 ďalších 90 miliónov eur.

Nedávno sa objavili správy o nespokojnosti Mbappého v Paríži. Zahraničné médiá písali o tom, že Francúz chce klub opustiť už v januári, čo samotný futbalista poprel. Napriek tomu zožal na slávnostnom galavečeri Zlatá lopta piskot od fanúšikov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Le Parisien

Diskusia

Podobné články