Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappého na Zlatej lopte vypískali a týmto výrokom ho Florentino Perez sfúkol ako sviečku

PARÍŽ - Kylian Mbappé smutným hrdinom Zlatej lopty! Piskot od fanúšikov a Florentino Perez ho totálne zrušil svojím výrokom.
Zdroj: 43450
Zdieľajte:

Kylian Mbappé bol smutným hrdinom Zlatej lopty. Z hľadiska sa len prizeral, ako si jeho krajan a reprezentačný kolega Karim Benzema prebral Zlatú loptu prvýkrát v kariére. Po 26 rokoch napodobnil Zinedina Zidana a stal sa prvým Francúzom odvtedy, ktorý prestížne ocenenie získal.

Mbappé na Zlatej lopte? Piskot a Perez ho výrokom totálne zrušil

Mbappé rozvíril pokojné hladiny údajnou nespokojnosťou v PSG a snahou klub opustiť už v januári. Samotný hráč tieto špekulácie poprel, no fanúšikov evidentne nepresvedčil a strácajú s ním nervy. Vypískali ho počas ceremoniálu Zlatej lopty. Okamžite ako vstúpil na červený koberec, ozval sa nespokojný piskot.

Prečítajte si aj

VIDEO Veľký galavečer v Paríži: Zlatá lopta 2022 spoznala svojho nového majiteľa!

Určite ho nepotešil ani výrok prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza. Práve s "bielym baletom" už bol Mbappé dohodnutý na prestupe, no napokon "otočil" a podľahol tlaku PSG, s ktorým predĺžil kontrakt.

„Nie, špekulácie o Kylianovi Mbappém ma neunavujú. Ale už príbehy o ňom nečítam," povedal Perez pre El Larguero. „Máme pred sebou skvelú budúcnosť s Viniciusom a Rodrygom - sú to top hráči, ktorí môžu vyhrať Zlatú loptu," dodal prezident madridského veľkoklubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Larguero

Diskusia

Podobné články