Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rodgers: Musíme sa zobudiť!

Crystal Palace začína byť pre futbalistov FC Liverpool nočnou morou.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Londýnsky tím v uplynulej sezóne pripravil "The Reds" o titul, keď famóznym finišom vyrovnal z 0:3 na 3:3. V nedeľu uštedril zverencom trénera Brendana Rodgersa šiestu prehru v tomto ročníku anglickej Premier League, tretiu za sebou.

Liverpool vo svojom strede s kapitánom slovenskej reprezentácie Martinom Škrtelom je až na 12. mieste tabuľky iba štyri body od pásma zostupu. V generálke na stredajší duel Ligy majstrov proti Ludogorcu Razgrad mal raketový štart a už v druhej minúte sa ujal vedenia zásluhou Rickieho Lamberta. Ešte do prestávky však dovolil domácim vyrovnať a v záverečnej štvrťhodine inkasoval ďalšie dva góly.

Posledné výkony Liverpoolu sú veľkým sklamaním aj pre bývalého obrancu FC Jamieho Carraghera, ktorý momentálne pôsobí v úlohe spolukomentátora. "Keď v minulej sezóne v Selhurst Parku prehajdákali trojgólový náskok, hovorilo sa, že tímu chýba fyzická i mentálna sila. V priebehu pár mesiacov sa nič nezmenilo. Naplno sa ukazuje, že v mužstve absentuje líder. Po vyrovnávajúcom góle Crystalu Palace Liverpool neponúkol futbalovému fanúšikovi nič," povedal Carragher pre agentúru Reuters.

Ani tréner Rodgers nešetril slovami kritiky. "Prežívame ťažké obdobie, výsledky zďaleka nie sú podľa našich predstáv. Musíme sa čím skôr zlepšiť a zobudiť, pretože do Vianoc nás čaká veľa dôležitých zápasov. Mali sme skvelý štart, no namiesto toho, aby sme sa snažili pridať gólovú poistku, poľavili sme v koncentrácii. Nesiem za to plnú zodpovednosť."

Kouč domácich Neil Warnock mal dôvod na spokojnosť, veď jeho tím prerušil v domácej súťaži negatívnu sériu. "Bol to ako pohárový zápas vystrihnutý zo starých čias. Proti úradujúcemu vicemajstrovi sme si vytvorili veľké šance a predviedli veľmi dobrý futbal. Celkovo hodnotím nás výkon na výbornú, hráči nechali na ihrisku všetko," nadchýnal sa Warnock.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články