Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Vtipná reakcia Galtiera na šumy o Mbappého nespokojnosti: Pozrite, čo ukázal na kameru v zápase Ligy majstrov

PARÍŽ - Tréner Galtier to zabil! Vtipná reakcia na šumy o Mbappého nespokojnosti. Pozrite, čo ukázal na kameru v zápase LM proti Benfice.
Zdroj: 43394
Zdieľajte:

„Kylian preferuje hru vpravo," znela poznámka v zápisníku trénera Christopha Galtiera z PSG. Bola napísaná veľkým písmom a schválne umiestnená tak, aby sa dostala do záberu kamery. Galtier tak v zápase Ligy majstrov proti Benfice Lisabon (1:1) vtipne reagoval na šumy o nepokojnosti Kyliana Mbappého.

Objavili sa správy o tom, že chce klub opustiť a to hneď v januári. Hviezdny útočník údajne požiadal vedenie klubu o odchod. Vzťah medzi francúzskou hviezdou a vedením PSG je vraj úplne naštrbený.

Prečítajte si aj

FOTO Alarmujúca situácia v PSG: Vzťah Mbappeho a ďalšej hviezdy je na bode mrazu, Francúz chce odísť už v januári

Vedenie PSG sa ale rozhodne nechystá svoju hviezdu predávať. Ako najpravdepodobnejšia možnosť sa javí anglický FC Liverpool, no Mbappé by rád zavítal do Realu Madrid. K prestupu do tímu španielskeho giganta bol veľmi blízko, ale v lete sa šokujúco rozhodol otočiť.

Mbappé vraj priznal, že urobil chybu a podľahol politickému tlaku, keď sa rozhodol predĺžiť kontrakt v Paríži. Hráč je presvedčený, že ho vedenie klubu zradilo. Pred predĺžením zmluvy dalo vedenie tímu Mbappému množstvo sľubov, no len málo z nich skutočne splnilo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, twitter

Diskusia

Podobné články