Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Alarmujúca situácia v PSG: Vzťah Mbappeho a ďalšej hviezdy je na bode mrazu, Francúz chce odísť už v januári

PARÍŽ - V tíme francúzskeho Paris Saint-Germain to vrie. Šušká sa o tom, že vzťahy medzi dvoma hviezdami klubu Kylianom Mbappom a Neymarom sú momentálne na bode mrazu, a tiež, že prvý menovaný nie je v klube spokojný a chce ho čo najrýchlejšie opustiť. Nahnevaný Francúz, podľa ktorého klub nedodržal všetky podmienky, na ktorých sa v lete dohodli, chce odísť už v januári.
Zdroj: 43187
Zdieľajte:

Nie je žiadnou novinkou, že hviezdny Francúz chcel z PSG odísť už v lete. Mbappého vysnívanou destináciou je Real Madrid, s ktorým už bol dokonca predbežne dohodnutý, lenže potom PSG prišlo s podmienkami, ktoré nemohol tak ľahko odmietnuť.

Nielen, že inkasuje neuveriteľnú výplatu, ale dostal aj podpisový bonus v astronomickej výške 100 miliónov eur. Ale to nie je všetko, údajne má vplyv na odchody a príchody hráčov a svoju rolu zohral aj pri výbere nového kouča. Teraz sa má údajne snažiť vytlačiť aj Neymara.

Ale aj toto všetko je majstrovi sveta z roku 2018 málo. Podľa neho francúzsky klub úplne neplní dohodu, navyše vyhlasuje, že s ním má podpísanú zmluvu až do roku 2025, čo nie je úplne pravda (Mbappé podpísal do roku 2024 s opciou na jeden rok, ale aktivovať ju môže len on sám), a tak chce 23-ročný útočník klub v januári opustiť.

PSG je údajne ochotné vyjednávať, ale s jednou podmienkou – že Mbappé nepôjde do Realu Madrid. Vzťahy medzi prezidentmi oboch klubov sú práve kvôli nemu, a tiež odlišnému názoru na Superligu, veľmi napäté.

Mbappé sa momentálne nestretáva ani s veľkou obľubou u fanúšikov. Podľa nich sa z neho stal rozmaznaným chlapcom, ktorý musí o všetkom rozhodovať a hnevá sa, keď nie je podľa neho. Pokiaľ by z Parku princov odišiel, do úvahy okrem Realu pripadá Liverpool.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články