Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Má ho chcieť Slovan: O najlepšieho strelca ligy záujem aj v zahraničí, vedenie B.Bystrice pripúšťa zimný transfer

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie Banskej Bystrice pripúšťa, že po jesennej časti predá najlepšieho ligového kanoniera. Záujem aj zo zahraničia!
Zdroj: 43329
Zdieľajte:

Nováčik z Banskej Bystrice príjemne prekvapuje kvalitou ofenzívy. Strelil piaty najvyšší počet gólov v lige (17) a o zhruba tretinu z nich sa postaral útočník Róbert Polievka (6), ktorý s Nikolom Krstovičom (DAC Dunajská Streda) vládne tabuľke kanonierov.

Vďaka výborným výkonom vzbudil záujem iných klubov. V slovenských médiách sa spomínalo, že veľký záujem má Slovan Bratislava a mohlo byť ísť o najdrahší transfer histórie medzi dvoma slovenskými klubmi.

O najlepšieho ligového kanoniera záujem nielen zo Slovenska

„Evidujeme záujem nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín: z Česka, Maďarska, Poľska, Rakúska a tiež z Nemecka," prezradil športový riaditeľ Banskej Bystrice Jozef Mores pre Denník Šport.

Prečítajte si aj

Historicky najdrahší prestup medzi dvoma slovenskými klubmi? Slovan si vyhliadol nového útočníka

Dodal, že klub spod Urpína nevedie s nikým žiadne rokovania, ale transferu Polievku sa nebráni.

„V prípade konkrétnej ponuky, ktorá bude výhodná nielen pre klub, ale aj pre nášho kapitána, nevylučujeme, že sa konkrétnou ponukou môžeme zaoberať, ale až po skončení jesennej časti súťaže. Musí byť výhodná pre všetky zainteresované strany," uviedol Mores.

Medializovanú prestupovú sumu 800 tisíc eur zmietol zo stola.

„O konkrétnych sumách sme zatiaľ vôbec nehovorili. Ešte raz, áno, zaznamenali sme zvýšený záujem o Polievku a iných našich hráčov, ale zverejnená čiastka na istom webovom portáli, ktorá bola 800-tisíc eur, nezodpovedá realite," dodal športový riaditeľ banskobystrického klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články