Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Historicky najdrahší prestup medzi dvoma slovenskými klubmi? Slovan si vyhliadol nového útočníka

BRATISLAVA - Slovan si vyhliadol posilu do útoku. Bude z toho historicky najdrahší prestup medzi slovenskými klubmi?
Zdroj: 43329
Zdieľajte:

Slovan Bratislava má problém s kvalitou v ofenzívnej fáze. Riešením by mohla byť nová posila na pozíciu útočníka. Portál pravda.sk informuje o tom, že v hľadáčiku belasých je kapitán Banskej Bystrice Róbert Polievka.

„Podľa kuloárnych informácií sú ochotní za Polievku zaplatiť sumu okolo 800-tisíc eur," informuje spomínaný zdroj. V prípade, že sa tento transfer v spomínanej hodnote skutočne zrealizuje, pôjde o historicky najdrahší prestup medzi dvoma slovenskými klubmi.

Kapitán nováčika z Banskej Bystrice má výbornú formu. V jedenástich ligových zápasoch päťkrát rozvlnil sieť a pridal dve asistencie. Väčšinou nastupuje na hrote útoku, ale je univerzálny a schopný hrať aj na krídle.

Prečítajte si aj

Kylian Mbappé predložil vedeniu PSG zoznam štyroch posíl

Ofenzívne esá Slovana Bratislava zo zahraničia Eric Ramirez a Ivan Šaponjič sa trápia, obaja v lige dali zhodne len po dva góly. Polievka je s piatimi gólmi druhým najlepším strelcom slovenskej ligy. Len o jeden presný zásah viac má na konte Krstovič z Dunajskej Stredy.

Príchod Polievku na Tehelné pole by bol prvý pohyb v kádri od "zemetrasenia", ktoré nedávno vo vedení Slovana Bratislava prebehlo. Skončili všetci skauti, viceprezident a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml., športový riaditeľ Richard Trutz. Do klubu sa vrátili klubové legendy Róbert Vittek a Robert Tomaschek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pravda.sk

Diskusia

Podobné články